Győrben is betérhetsz kávézni kutyáddal

Az Év Kutyabarát Helye 2014 pályázat nyerteseinek bemutatása folytatódik. A győri Pascucci Kávézó a „vidéki – kávézó” kategóriában a Kutyabarát.hu különdíját kapta. Ismerkedjetek meg velük, tudjátok meg, hogy mitől kutyabarátok! Simon Veronikával, a kávézó üzletvezetőjével beszélgettünk.

Kutyabarát.hu: Mit jelent a „kutyabarát” jelző Nálatok? Miben nyilvánul ez meg a Pascucci-nál? 

Simon Veronika: Mivel mi is kutyások vagyunk és szeretjük mindenhová magunkkal vinni drága kiskutyánkat, ezért egyértelmű volt, hogy a kutyások nem szorulhatnak ki a kávézónkból. A kutyabarát jelző nálunk annyit takar, hogy természetes ha egy vendég négylábú társával érkezik, szívesen látjuk. Kutyatálban víz mindig megtalálható a bejáratnál, illetve a felszolgálók kutyakeksszel kedveskednek a kutyusoknak, ha a gazdi megengedi ezt. Nálunk nem csak a gazdák, de a kutyák is vendégek! 
 


Simon Veronika üzletvezető

Kutyabarát.hu: Láttok-e fejlődést Győrben a felelős kutyatartás terén? 

Simon Veronika: Győrben úgy látom lassú változás érzékelhető a felelős kutyatartás terén.A környezetemben és az ismeretségi körömben úgy látom, hogy természetessé vált a kutyaiskolák látogatása, fontos lett a gazdik számára, hogy jól neveltek legyenek a kutyáik, hiszen így könnyebb az együttélés nekik is a családban, illetve a nem kutyásokkal egyaránt. A kutyapiszok örök probléma sajnos, még mindig. Ezzel kapcsolatban nem is szeretnék állást foglalni. Talán annyit, ha minden kutyásnak természetes lenne saját kutyája után eltakarítani, máshogy állnának hozzánk a nem kutyások is.

Kutyabarát.hu: Volt negatív tapasztalatok, amiatt, hogy kutyabarát kávézó vagytok? Esetleg elkerülnek Titeket ezért más (nem kutyás) vendégek?

Simon Veronika: Nem vettünk észre negatív visszhangot. Úgy néz ki, hogy a Pascucci kávézóban jól megférnek kutyások és nem kutyások egymás mellett. 🙂 Reméljük ez így is marad!

Kutyabarát.hu: Van esetleg valamilyen tanácsotok a kutyás vendégeknek, mire ügyeljenek, hogy viselkedjenek egy kávézóban? 

Simon Veronika: Fontosnak tartom, hogy csak jól nevelt, kontrollálható ebet vigyünk magunkkal egy ilyen helyre. Egy vendéglátóhelyen a legjobb kutyavendég az, aki maximum cukisága miatt tűnik fel mind a személyzetnek, mind a többi vendégnek! 🙂

 

Sziládi-Kovács Hajni

 

Pascucci Kávézó profiloldala

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...