Saját KB bal
Saját KB jobb

Ebugatta Piknik Gödöllőn

Második alkalommal kerül megrendezésre Gödöllőn az Ebugatta Piknik. Kellemes kutyás családi nap lesz, várunk minden kutyást, kutyabarátot szeretettel.

Dátum: 2014. szeptember 14.

Helyszín: a Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben

Fővédnök: dr. Gémesi György Gödöllő város polgármestere

 

Kutyabarát családi program!

Szépségversenyek

Szaktanácsadás

Játékok

TOMBOLA– KVÍZ rengeteg nyereményért

Minden programunk INGYENES!

Minden nevezett kutya ajándékot és tombolát kap!

 

Program:

9. 00. Helyszíni nevezés
10. 00 Megnyitó dr. Gémesi György polgármester
Gödöllői Kutyasport Központ
10. 30 Hobby kutyák szépségversenye 
11.30. Ivartalanított kutyák szépségversenye 
12. 30. Keverék kutyák szépségversenye 
13. 30. Boxer Rescue Team, szépségverseny boxereknek
kb. 14. 00. TOMBOLA- KVÍZ sorsolás! 

Gödöllői Kutyasport Központ bemutatója

(A változtatás jogát fenntartjuk!)

Dr. Gémesi György Gödöllő város polgármester immár másodszor hívott meg bennünket a csodálatos Gödöllői Kastély szomszédságában megrendezésre kerülő városi napok keretén belül egy kis kutyázásra!

Köszönjük Péterfi Csabának, a polgármesteri hivatal kommunikációs igazgatójának a sok segítséget, nélküle ez a nap nem jöhetett volna létre!

A Gödöllői Kutyasport Központ Halász Árpád vezető, nemzetközi teljesítménybíró és Szabó Laura kutyakiképző és tanfolyamszervező, mint díszvendégek vesznek részt rendezvényünkön, valamint csapatuk bemutatót is tart a nézőknek.

A hobby (fajtatiszta származási lappal nem rendelkező), és keverék kutyusokkal 9.00-tól van lehetőség a helyszínen jelentkezni a szépség versenyekre. A zsűri pontozás alapján fogja a legszebbeket-legaranyosabbakat kiválasztani.

Mivel a felelős állattartás hívei vagyunk, külön lehetőség van az ivartalanított kutyákkal egy extra versenyen még egyszer indulni, ahol a zsűri a 3 legszebbet fogja kiválasztani.

A Boxer Rescue Team csapata meghívott vendégeink, valamint speciális boxer szépségversenyre is lehet nevezni. A fajtabemutató mellett kiválasztjuk a legszebb kölyök, felnőtt szuka és felnőtt kan boxert, akik az Ebugatta legszebb boxerei lesznek!

Egy kutyus akár 2-3 versenyszámban is indulhat a szépségversenyeken!

A „hegylakók” csapata, a Westie Rescue Hungary is megjelenik rendezvényünkön, mi ezzel a lehetőséggel támogatjuk munkájukat.

A gyerekek Petrovics Gabriellánál menő Csillám tetkókat készítethetnek maguknak, akár kutyást is!

Rengeteg ajándékkal készülünk a TOMBOLA – KVÍZ sorsolásunkkal. Minden nevező a kvíz kitöltésével, a látogatók tombola vásárlásával vehet részt ajándék sorsolásunkon, melynek fődíját az Olcsó Autóbérlés Magyarországon ajánlott fel, 50. 000,-Ft értékben, valamint rengeteg kutyás nyeremény vár gazdára!

Minden nevezett kutyát és gazdájukat ajándékkal várják támogatóink, valamint az Ebugatta Klubkártya birtokosai lehetnek!

Az Ebugatta nap támogatója és a szépségverseny nyereményeinek biztosítója a DOG CHOW.

A FRESSNAPF Európa vezető hobbiállat-eledel és -felszerelés üzletlánca, Magyarországon 35 áruházban várja a kutyabarátokat, valamint nálunk a helyszínen.

A SELBRUHA Állatgyógyászati Kft. Állati dolgok boltjában kapható samponokat és vitaminokat ajánlott fel.

A KEDVENCEK.NET webáruháztól vásárlási kuponokat lehet nyerni.

A Bayer Hungária FORESTO és KILTIX ajándék nyakörvek mellett, a helyszínen lévő asztalnál várják a felelős gazdikat kérdőívükkel, mely kitöltésével azonnali ajándékot lehet kapni, valamint állatorvosi szaktanácsot nyújtanak a külső és belső élősködők elleni küzdelemmel kapcsolatban.

A MOSOLY POSTÁS is részt vesz az Ebugatta napon! Pólónyomás helyben! Egyedi póló, pulóver, táska, autómatrica és egyéb ajándéktárgyak készítése. Válassz egy szuper mintát és mi helyben nyomjuk rá neked az általad választott termékre. Egyedi állatos grafikák amilyeneket máshol nem találsz. Fa ajándéktárgyak, fa kutyás akasztó, kulcstartó, póráztartó, falióra. Kézzel festett kutyás akasztók. Gravírozás helyben! Kézzel festett bögrék az Állati Ajándék jóvoltából. Előrendelést – akár Ebugatta logóval díszített ajándékokra is – saját kutyás fotóval ellátott termékekre augusztus 30-ig vesznek fel!

A BLOOM DOG DESIGN egyedi kézzel készített nyakörveket, pórázokat és hámokat készít. A helyszínen sok szép, egyedi munkánk közül válogathattok, de egyéni elképzelések alapján megrendeléseket is felvesznek.

Kutyás párnák, fekhelyek, ruhák, felszerelések széles választékát kínálja az ÁLLATI FINOMSÁOK BOLTJA a helyszínen!

A rendezvényről profi fotókat az ÁLLATI FOTÓZÁS csapata fog készíteni, valamint megörökítheted magad és kutyád náluk helyszíni standukon! Ha szeretnél műtermi fotózást nyerni, akkor várd meg a délutáni tombola-kvíz sorsolást!

A KUTYABARÁT nyereményként egy 50x50cm-es egyedi vászonképet ajánlott fel, természetesen ott lesznek a rendezvényen, és lehet segítséget kérni tőlük, hova tudunk kutyánkkal menni, kit ajánlanak!

A WORKDOG.HU webáruház speciális termékeit mutatja be rendezvényünkön, és vásárlási utalványokat lehet nyerni tőlük.

KUTYA-GAZDA ASZTROTRÉNING – a páratlan párosítás. Sziebig Tímea asztrológus és Kovács László kutyatréner saját fejlesztésű programja. Speciális lehetőség a gazdiknak és kutyusoknak! Tombolánkra 1 teljes kutya-gazda horoszkópelemzést és tréninget ajánlottak fel. A helyszínen rövid elemzéseket csinál Tímea, és László rögtön hozzáteszi a tanácsadását!

A jelentkezési lap előre letölthető és kinyomtatva is lehet hozni:

https://docs.google.com/document/d/1UdlkV2HRW49BtiQ_Dxwxr8aNVvYnaXMH7dak1XRcfe8/edit?usp=sharing

Boxer jelentkezési lap:

https://docs.google.com/document/d/1Z_iTa9-VaQ0WA2HgfKI7IihuGTqjs-CBRQPUq9tXZUI/edit?usp=sharing

A rendezvényről friss információk:

www.facebook.com/ebugattatv

https://www.facebook.com/events/677917032220853/?fref=ts

[email protected]

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...