Saját KB bal
Saját KB jobb

Közösségi adományozással bővül a Kutyabarát karácsonyi vásár

Tegyünk együtt a menhelyi kutyákért! – A #adjegyötöst kihívás teljesítésével vagy pénzadományozással most a menhelyi kutyákat is lehet segíteni! A kezdeményezés mögött a Kutyaszemmel program közösségi kampánya áll, amelyhez már a sztárok közül többen is csatlakoztak. Az adománygyűjtési program záró eseménye  a december 8-án megrendezésre kerülő Szimpla Kutya – Kutyabarát karácsonyi vásár, ahol Tornóczky Anita kutyatréner kutyás workshopot tart az érdeklődőknek.

#adnimenő – Ráadásul most az adomány duplán számít!

Az ünnepek közeledtével az ajándékok beszerzése, és az ünnepi menü hozzávalóinak vásárlása mellett fordítsunk nagyobb figyelmet a nehezebb sorsban levőkre is és adományozzunk! Adhatunk pénzt, élelmiszert, tárgyakat, az időnket, de adhatunk úgy is, hogy felhívhatjuk a figyelmet egy jó ügyre, a lényeg: tegyünk valamit a társadalomért.

kutyabarát rendezvény


Kutyaszemmel adománygyűjtő stand:

December 8-án szombat délután a Szimpla Kutya – Kutyabarát karácsonyi vásáron adománygyűjtő stand várja a négylábú kedvencekkel érkező érdeklődőket a Szimpla Kertben. A rendezvényen kutyás workshopot tart Tornóczky Anita, kutyatréner, valamint a szervezők is készülnek meglepetéssel az adományozóknak! 


kutyabarátIdén a Cofidis Magyarország a Kutyaszemmel programjával, karácsony előtt egy 30 napos kihívással és közösségi adományozási kampány indításával segíti a menhelyi kutyák helyzetét. Az #adjegyötöst kihívás teljesítésével vagy pénzadománnyal a Hangya Közösség téli adománygyűjtését és a menhelyeken élő kutyákat lehet támogatni egy közösségi adománygyűjtő felületen. Most minden felajánlott összeg duplán számít, ugyanis a Cofidis 1 millió forintig megkétszerezi az adományokat és minden további forint is a menhelyi kutyák segítésére megy!

A gyűjtéssel párhuzamosan fut videós kihívás is, ahol arra kérünk minden kutyabarátot, hogy videózza le, ahogy a kutyája pacsit ad, majd az #adjegyötöst és #kutyaszemmel hastag-ekkel ellátva publikálja Facebook és/vagy Instagram oldalán, felhívva ismerősei figyelmét az adománygyűjtésünkre, illetve hívja ki ismerőseit a kihívás teljesítésére.

Már sztárok is csatlakoztak a kihíváshoz!

A kampányba már a hazai sztárok egy része is beszállt és töltött fel saját videót közösségi média felületére, amiben az #adjegyötöst kutyapacsis trükköt csinálják meg kedvencükkel. Akik már csatlakoztak: Debreczeni Zita, Takács Nóra, Rubint Rella, Ábel Anita, Básti Juli, Kovács Patrícia, Lang Györgyi és Falusi Mariann, Kevin kutya és még sokan mások.

TEGYÜNK EGYÜTT A MENHELYI KUTYÁKÉRT! 

kutyabarát

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...