Saját KB bal
Saját KB jobb

Állatok Világnapja 2013 – Celeb összefogás az állatokért

Falusi Mariann színésznő, Besenyei Péter műrepülő világbajnok, Tornóczky Anita az Állatvédőrség szóvivője és Kárpáti Rebeka a Miss Universe Hungary 2013 győztese együtt kampányolt az állatvédelem és a felelős állattartás mellett.

Magyarországon megközelítőleg 1 millió (!) gazdátlan háziállat él az utcákon vagy a menhelyeken. S bár egyre több állatvédelmi szervezet folytat komoly oktató munkát, hogy javítsunk házi kedvenceink életkörülményein, sajnos be kell látnunk, hogy a felelős állattartásról van még mit tanulnunk. Mindemellett egy nagyon kedvező tendencia figyelhető meg az utóbbi időben ezen a területen, egyre több híres ember emeli fel a hangját az állatvédelemért, és személyes példamutatással hívja fel a figyelmet a felelős állattartás fontosságára.

A HEROSZ Budapesti Állatotthon Állatok Világnapja alkalmából tartott Nyílt Napján Tornóczky Anita az Állatvédőrség szóvivője, Falusi Mariann színésznő, Besenyei Péter műrepülő világbajnok és Kárpáti Rebeka a Miss Universe Hungary 2013 győztese kampányolt az állatvédelem és a gazdátlan állatok örökbefogadása mellett.  Az állatokhoz, állatvédelemhez való kötődés mindegyiküknek szívügye, és ki-ki lehetőségéhez mérten, aktívan tesz is a közös cél érdekében. Személyes élményeikről, érzéseikről, állatvédelmi tevékenységükről meséltek a HEROSZ Budapesti Állatotthon rekord számú látogatójának október 12-én.

 

(kutyabarát.hu)

 

Fotók: HEROSZ Budapesti Állatotthon
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...