Ebben a hotelben kutyát is rendelhetsz a szobaszervízzel – ez már kicsit túl kutyabarát?

A szállodák igen csak magányos helyek tudnak lenni, ha az ember sokat utazik egyedül szerettei, háziállatai nélkül. A San Francisco-i kutyabarát Hotel Nikko erre is gondolt: ha nem tudod magaddal hozni saját kedvenced, akkor leszólsz a recepcióra, és felküldik neked a hotel kutyáját, Bustert.

A Hotel Nikko természetesen nem csak saját kutyájával reklámozza a kutyabarát hozzáállást: egyébként is van lehetőség állattal megszállni náluk. De az igazi különlegessége a helynek mégis csak Buster.

Teljes nevén Buster Presutti Posey a szálloda kutyás egységének operatív vezetője, 2015 óta tagja a csapatnak – egyben lakója a hotelnek. Nem sokkal jobb egy üveg bor helyett egy szórakoztató négylábú társaság? Csak le kell szólni a recepcióra, hogy ráér-e! És még fel is hozzák.

Csak bízhatunk benne, hogy Buster-nek ugyanolyan jóleső érzés állandóan idegenekkel barátkozni, mint amilyen jó néha nekünk az egyedüllétben egy kis kutya társaság.

Egyébként ha saját kedvencükkel érkeznek a vendégek, akkor is csupa jóban van részük: a kutyás csomagban a fekhelyen és az étkezéseken kívül benne foglaltatik a szuvenir csomag, játékok, egy hordozható itató tál, kakis zacsi és tenisz labdák. Külön emelete van a kutyás vendégeknek, így ismerkedni is lehet egymással. Füves futtató is rendelkezésre áll, de a szálloda óva int: ha kutyájuk után piszkot hagynak ott vagy a szobában, azt bizony felszámolják a fizetésnél.

 

Ha már kutyabarát hotelek:

A négylábú szállodai alkalmazott a legjobb dolog, ami egy hotellel történhet

A világ legjobb hét luxus háziállat hotele

Ők voltak nálunk tavaly a legjobb kutyabarát helyek

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...