Legyen biztos a kutya vacsorája – kutyatáp házhozszállítás itthon

Képzeld el magad előtt a képet, ahogy kedvenced pórázába kapaszkodva egy 18 kilós tápos zsákot egyensúlyozol a válladon a bolttól hazáig. És most hessegesd el a képet. Több közös sétáról nem kell lemondanod a bevásárlás miatt. Már itthon is megvan a lehetőségünk, hogy Buksinak házhoz kérjük a vacsit. 

Bár sok állateledelt forgalmazó boltba már bevihetjük kedvencünket, a tápok hazaszállítása már cseppet sem egyszerű feladat – főleg kutyával a kezünkben. A séta egy aktív, közös, boldog program: ahogy gyerekeink is utálnak a bevásárlókocsiban unatkozni, úgy négylábú kedvencünknek sem túlságosan izgalmas szagolni a zsákot hazáig az utcán, amit még ki sem lehet rágni egy kicsit.

A 365dog csapata erre talált megoldást: minden hónapban egyenesen az ajtódig szállítja az általad kiválasztott minőségű és mennyiségű tápot. Te választod ki, miből mennyi a legjobb kedvencednek, így biztosíthatod, hogy nap mint nap igényeinek megfelelő, minden szükséges vitamint és tápanyagot tartalmazó eledelt kapjon – és még fáradnod sem kell vele.

Azért, hogy pontosan azt kapd, amire kutyádnak szüksége van, a csapat honlapján kiválaszthatod kedvenced testméretét, megadhatod aktivitását, de arra is szűrhetsz, hogy allergiás-e vagy esetleg már szép korba lépett.

Az egész ország területén érvényes ingyenes házhozszállítás lehet a kényelmes megoldás a cipekedés helyett. A további részletekért látogass el a 365dog.hu oldalra, és használd fel a 20%-os nyári kedvezményt első havi megrendelésedre augusztus 15-ig!

 

 

Ezek is érdekesek lehetnek számodra:

Foglalkozása: Hivatásos kutyatáp kóstoló!

Szükséges-e a kutya táplálékát időről időre változtatni?

Szakkifejezések egyszerűen: mi áll a kutyatápok címkéjén?

 

 

 

(Kutyabarát.hu)

Forrás: 365dog.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...