A fiú a kutyát, a fiút a parti őrség mentette meg

Egy fiatal fiú az életét kockáztatta, hogy a Temze folyóba ugorjon, és kimentse az egyik járókelő bajbajutott kutyáját. Később ő is mentésre szorult, de szerencsére mindkettőjükön segítettek. 

Sokan kétszer is meggondolnánk, hogy a folyóba vessük magunkat valaki más kutyájáért, bár a legtöbb állatszerető ember valószínűleg megtenné. Az ismeretlen fiú azonban ennyit se töprengett a dolgon.

Nem ismert az ok, hogy a kutya hogyan esett a vízbe, de a kistestű állatnak a gyors sodrással szemben nem sok esélye volt. A fiú azonnal utána ugrott, pedig nem is a saját kutyája került bajba.

A kutyát sikeresen elkapta, azonban a töltés meredek falain már képtelen volt felmászni. Annyit tudott tenni, hogy megkapaszkodott a falakon lógó láncokban, egy kézzel tartotta magát, a másik kezében a halálra rémült, ázott kutyával.

A Királyi Nemzeti Mentőhajó Intézetet értesítették, hogy egy kutya van a vízben, de mikor a helyszínre érkeztek, már a fiatalembert kellett csak kimenteniük, aki fájdalmak között egyensúlyozott mezítláb a láncon.

Mindkettőjüket sikeresen kihozták, a kutya tulajdonosa pedig visszakapta kedvencét.

 

Sok kutya kerül hasonló helyzetbe:

Kutyája után ugrott a jéghideg vízbe

A nagymama nem tudott úszni, mégis azonnal kutyája után ugrott a folyóba

Emberére akadt a jeges orosz tóba esett kutya

 

 

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Life with dogs
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...