Nincs kivétel – Rod Stewartot elküldték egy kávézóból kutyája miatt

A Los Angeles-i Starbucks Kávézó nem igazán szerepelt fényesen a kutyabarátság kategóriájában: még Rod Stewart személye sem volt elég ahhoz, hogy kutyája vele maradhasson egy kávé erejéig.

Rod Stewart még 2012-ben sétált be gyanútlanul az egyik kávézóba kedvencével, de azonnal ki is utasították az ott dolgozók. A világhírű zenész igencsak meglepődött, de természetesen azonnal eleget tett a hely házirendjének, és egy oldalsó bejáraton elhagyta a kávézót.

Stewart-ot nyilván bosszantotta a nyilvános megalázás, és ahogy az automata ajtót tartja, hogy kutyája biztonsággal kijusson, bizonyára nem azért, mert sztár mivoltát érezte megsértve, inkább kutyatulajdonosi érzései számítottak.

Felesége is jelen volt, így végül ő intézte el a kávé vásárlást, amíg az énekes kint várokozott a családi kedvenccel. Szerencsére azért más helyeken kimondottan örülnek Rod és kutyája társaságának.

Reméljük, a Los Angeles-i üzlet azóta szimpatikusabb házirendet alakított ki, itthon például nagyon jól szerepelnek a Starbucks kávézók kutyabarátság tekintetében.

Április a világ minden Starbucksában a társadalmi felelősségvállalás hónapja. A magyar kávézók tavaly hat állatmenhely örökbe fogadható kutyáinak nyújtottak segítséget, hogy szerető és gondoskodó gazdára találjanak.

 

Ha Magyarországon kutyáddal együtt szeretnél kávézni egyet, itt találod a kutyabarát kávézók egyre bővülő listáját.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: DailyMail
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...