Saját KB bal
Saját KB jobb

Házi kedvenceink szebbé teszik mindennapjainkat – háláld meg egy saját készítésű fekhellyel

November második hétvégéjén a Technika #1 nyitott barkácsműhelyben profi szakemberek irányításával egy kisállatok számára tervezett fekhelyet készíthetnek el saját kezűleg a lelkes barkácsolók. 

Háromféle méretű ágy közül lehet választani és a workshop végén festéssel még személyesebbé tehető az elkészült mű.



Mint minden Technika #1 bútor workshopnál, az elsődleges cél itt is az, hogy a résztvevők – akár olyanok is, akik még egy csavarbehajtót sem fogtak a kezükbe – alapvető ismereteket szerezzenek a barkácsolás területén és megismerjék az egyszerűbb szerszámok használatát és a faanyag tulajdonságait. Mindezen ismereteket a kurzuson a gyakorlatban lehet elsajátítani, úgy, hogy közben elkészül egy egyedi, praktikus tárgy, amely utána a szeretett jószág kedvencévé válhat.

A Kedvencek fekhelye Kisbútor workshopon a hangsúlyt arra helyezik a szervezők, hogy a résztvevők megtanuljanak otthonosan mozogni egy barkácsműhelyben, elő tudják készíteni az alapanyagokat a pontos és precíz munkavégzéshez, biztonságosan és magabiztosan tudják használni az alapvető barkácsgépeket, átlássák a munkafolyamatot és tudatosan haladjanak az elkészítés fázisaival, emellett egy kisszériás, egyedi, magas minőségben elkészített tárggyal térjenek haza.

És miért jobb ez a házi kedvencünknek, mintha boltban vásárolt fekhellyel gazdagodna? Neki is jobb álma lesz egy szeretettel elkészített ágyban, egyedi fekhelyet kap és övé lesz a legtrendibb kuckó a szomszédságban.

 

További információkat itt olvashattok.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...