Saját KB bal
Saját KB jobb

Már a harmadik Wash & Vau Önkiszolgáló kutyamosó nyílik Budapesten

A Városliget szomszédságában nyílik meg a budapestiek körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Wash & Vau önkiszolgáló kutyamosó új üzlete.

Szombaton a legújabb Wash & Vau önkiszolgáló kutyamosó nyitásának örülhetnek a Városliget környékén élő és sétáló kutyások. Az István utca és a Dózsa György út sarkánál nyílik meg ugyanis a harmadik kutyamosó, ahol percek alatt tisztává varázsolhatjuk kedvencünket.

Nyitás: július 30. szombat, reggel 8 óra, VII. kerület István u. 47.

Az első 5 kutyus ingyen próbálhatja ki a kutyamosót!

Egy gyors „alvázmosás”, samponozás, öblítés és szárítás után egy újjászületett, ápolt, tiszta négylábúval hagyhatjuk el a kutyamosodát.
A nyári forróságban, hogy ebünk felfrissülhessen egy kicsit, betérhetünk akár csak egy hűsítő zuhanyozásra is. A kutyamosó azoknak is praktikus, akiknek kutyája szeret ilyen-olyan, a legkevésbé sem kellemes illatú  dolgokba belefetrengeni a séta, vagy a játék során. Ilyenkor sem kell, hogy otthon vízben ússzon az egész fürdőszoba, a „bűzbombákat” is szívesen látják. Elég néhány száz forint és pár perc, hogy ők is illatos bundával távozzanak.

A kutyamosó használata pedig gyerekjáték, de a kezdeti időkben kedves és szakképzett kollégák segítenek azoknak, akik még csak most ismerkednek az önkiszolgáló kutyamosóval.

A Wash & Vau kutyamosóit 0-24 óra között tudjátok igénybe venni a város több pontján és szombattól már a Városliget tőszomszédságában is.

 

Olvassátok el a Wash & Vau önkiszolgáló kutyamosót bemutató korábbi cikkeinket is:

Új Wash & Vau önkiszolgáló kutyamosó nyílik Budapesten

Koszos, sáros, büdös vagy csak egyszerűen melege van Kedvencednek? Irány a kutyamosó!

Wash & Vau önkiszolgáló kutyamosó Budapesten

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...