Kutyáknak nyílt strand bár Horvátországban

Ti sem tudjátok elképzelni a nyaralást kutya nélkül? Heverészni a meseszép tengerparton, hallgatni a tenger morajlását, megmártózni a hűs habokban és négylábú családtagunkkal együtt kiélvezni a jól megérdemelt pihenés minden egyes pillanatát. Ha pedig napközben megéhezünk és megszomjazunk, irány a strand bár. Horvátországban ezentúl kedvenceink napközbeni ellátásáról sem kell gondoskodnunk, megnyílt ugyanis az első strand bár, kifejezetten kutyáknak.

A horvátországi Crikvenicaban a négylábúak is a megbecsült vendégek közé tartoznak. Tulajdonképpen nem is csoda, hogy rájuk is egyre több helyen gondolnak, hiszen a kutyás turizmus egyre népszerűbb, és egyes becslések szerint az EU-ban közel 60 millió kutyát tartanak számon. 


fotó: Monty’s Dog Beach & Bar Facebook

Egy horvát kutyahotel tulajdonosai pedig tovább álmodták a kutyák kényeztetésének mikéntjét és strand bárt nyitottak a négylábúaknak. A Monty’s Dog Beach Bar létrehozásával azt szeretnék elérni, hogy a gazdi és kutyája együtt élvezhesse a strandolás minden örömét.

A strand bárban a kutyafagyin és a kutyasütiken kívül még kutyáknak készült sör is kapható, mely különféle zöldségekből és csirkéből áll. Az idősebb kutyusok pedig gyógyteákból lefetyelhetnek. Mindezt pedig a napernyők árnyékában, kényelmes fekhelyeken fogyaszthatják el az ebek.

Azért amellett, hogy ebben a bárban a négylábúaké a főszerep, a kétlábú vendégeknek sem kell az italokat és a rágcsálnivalókat nélkülözniük.

 

Kutyátokkal már a Balatonon is strandolhattok. Balatonboglár és Fonyód után Balatonföldváron is megnyílt a kutyás fürdőhely.

Ha pedig határainkon túlra vágytok, nézzétek meg Ausztria, Horvátország és Olaszország kutyastrandjait.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: total-croatia-news.com, videó: nypost.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...