Kétségbeesetten küzd kedvence életéért Medveczky Ilona

Medveczky Ilonnának se éjjele, se nappala a kutyája miatt. A nyaralás szóba sem jöhet, hiszen minden idejét beteg kedvencével tölti, aki szinte minden percben ápolásra szorul. Sok kutyatartónak példát mutathat Medveczky Ilona. A revük királynője nagy rajongója az állatoknak, ő maga is több kutyát tart hatalmas kertjében, ahol rendkívül élvezik a zöldövezetet és a gondoskodást. Ám Ilonának nemcsak az etetés és a játék vált rutinfeladattá, hanem sajnos az ápolás is. – írja a borsonline

A díva 11 éves kuvasza rossz bőrben van, így Ilona felelősségteljes gazdiként mindennap – akár egy édesanya a kicsinyét – ápolja szeretett kedvencét, Mistert.

– Nincs nekem időm a nyaralásra, ez most századrangú dolog számomra. Minden percem a kutyáimmal töltöm, legfőképp Misterrel, aki közel fél éve egy nagyon súlyos betegséggel küzd. Naponta masszírozom, kurkumázom, injekciózom, Bioptron lámpával kezelem, és sokszor még éjjel is fent vagyok, minden egyes nyüszítésére felébredek és azonnal rohanok hozzá – magyarázta remegő hangon a díva, aki éppen reggeliztette kedvenceit.

– A kutyáim az életem fontos részei, mindent megteszek, hogy még sokáig együtt lehessünk – sóhajtott Ilona, aki menhelyeket, segélyszervezeteket is támogat.

Lady már elment

Medveczky Ilona közel két éve vett végső búcsút szeretett Lady nevű kutyájától, és az állat elvesztését egy fájdalmas időszak követte az életében. A díváért a barátai és az orvosa is rendkívül aggódott, hiszen egész nap csak sírt, és alig tudta kiheverni hűséges társa halálát. Így még inkább érthető, hogy a művésznő foggal-körömmel harcol Misterért.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 
Forrás: borsonline.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...