Saját KB bal
Saját KB jobb

Egy hetet élt túl az autóroncsba szorulva egy kutya

Runának az ütközéskor veszett nyoma. Senki se hitte volna, hogy hét nap múlva az autóroncsból kerül elő. – írja a hir24.hu

A kutya gazdái már csak azért sem reménykedtek, hogy szeretett kedvencük még élve előkerülhet, mert a súlyos balesetben, amiben a család autója egy kisteherautóval ütközött frontálisan, két másik kutyájuk elpusztult. Amikor a baleset után Runát is hiába szólongatták, arra gondoltak, a szerencsétlen állat az ütközés erejétől kirepült az autóból.

Csakhogy nem így történt. A halálra vált állat az ütközés után bemenekült az egyik ülés alá, és ott bujkált egészen addig, míg a roncsot be nem szállították a rendőrségi telepre, és ott rá nem bukkantak. Eközben hét teljesen nap telt, miközben Runa étlen-szomjan, egy hang nélkül gubbasztott az ülés alatt. „Teljesen hihetetlen, hogy túlélte” – nyilatkozta később a pórul járt sofőr fia, Alexander Fagerlund, amikor értesítették, még valaki túlélte a balesetet.

„A furcsa az, hogy közvetlenül az ütközés után jártam a roncsnál, mert el kellett hoznom a szüleim táskáit. Az autó annyira összetört, hogy csak a csomagtartó ajtaján keresztül tudtam bemászni… Ennek ellenére igyekeztem alaposan átnézni a roncsot, de Runát sehol se láttam”– tette még hozzá.

Az egy hétig tartó sokk után, Runa csak lassan talált vissza régi önmagához. Mostanra viszont gazdija szerint már teljesen egészséges, ha tehetné szinte folyamatosan csak enne.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: hir24.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...