Saját KB bal
Saját KB jobb

Visszavitte örökbefogadott kutyáját Király L. Norbi

Nem volt választása az énekesnek, 2 héten belül meg kellett válnia örökbe fogadott kutyusától, mert féltette a családját.

Király L. Norbi örömmel fogadta örökbe Bucit, akit ő Carlosnak keresztelt el, és vitt haza a családjához. Carlos nagyon jó kutyus volt, a házat is őrizte, ám úgy tűnik Norbin kívül nem akart mást elfogadni.

„Nagyon megszerettük Carlost, tényleg egy nagyon aranyos, jó kutya, és jó házőrző is. Pár napja volt ott nálunk, amikor én elmentem otthonról és Niki akart neki enni adni. Ám még a táljáig sem jutott el, és a kutya úgy viselkedett, mintha rá akart volna támadni. A 15 hónapos kisfiamat is szerettem volna bemutatni neki, hogy megismerkedjenek, mert addig csak bentről hallotta a hangját, de sajnos felé is fenyegető volt a fellépése, ezért úgy döntöttem, nem kockáztatok és a családom biztonsága érdekében megválunk a kutyustól” – mesélte a Hír24-nek a karcos hangjával karriert csináló Király L. Norbi, aki azt is hozzátette, nagyon megszenvedték az elválást, mert igazán megszerette Carlost.

Norbi nem tett le arról, hogy örökbefogadott kutyussal bővüljön a család, ám azt mondja, legközelebb igyekszik körültekintőbben megtalálni a hozzájuk illő ebet.

„Talán egy kölyökkutya jobb lenne abból a szempontból, hogy együtt nőhetne a gyerekkel. Egyelőre azonban nem tervezünk újabb örökbefogadást, mert épp eléggé megviselt minket ez az elválás. Egy kutya nem olyan, mint egy nadrág, amit cserélget az ember” – tette hozzá az énekes.

Buci-Carlos jelenleg ismét a Vigyél Haza Alapítványnál várja szerető gazdiját. Óvári Klára, az alapítvány tagja szerint a kutyus igazi szeretnivaló jószág, akinek mindenképpen határozott, hozzáértő gazdit keresnek.

„Ez a kutyus egy nagyon okos, szeretnivaló jószág, igazi házőrző. Nyugodtan ajánljuk családba is, de mindenképpen olyan gazdi kell neki, aki tapasztalt, hozzáértő és nem gondolja azt a kutya egy nap után, hogy ő a falkavezér. Furcsállom, hogy támadólag lépett volna fel, mert egyáltalán nem jellemző rá. Mindenesetre ő is várja már a végleges gazdáját” – mondja Klára.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: hir24.hu
Fotók: Facebook
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...