A királynő kutyája

Moziajánló – A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni.

Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére áll. A királyi négylábúnak meg kell tanulnia, hogyan váljon nemes lelkű ebbé, miközben igaz barátokra lel és a nagy szerelem is rátalál.

Talán még soha nem volt olyan uralkodó a történelemben, aki annyira rajongott volna a corgikért, mint II. Erzsébet. A brit királynő számos alkalommal jelent meg hűséges ebei társaságában, és bár a való életben a 14. generáció utolsó corgija, Willow tavaly meghalt, II. Erzsébet corgik iránti szeretetéhez és odaadásához nem férhet kétség.

A Lionsgate filmstúdió alkotóit megihlette a brit királynő corgi-szeretete, így ebben  a tüneményes családi animációs filmben beleshetünk egy királyi kis kedvenc zűrös életébe.

Eredeti cím: The Queen’s Corgi

Műfaj: családi/animáció/vígjáték

Bemutató dátum: 2019. március 14.

Korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronhangok:

Rex – Jakab Márk

Wanda – Andrádi Zsanett

Charlie – Fesztbaum Béla

Jack – Szabó Máté

Királynő – Pásztor Erzsi

Rendezte: Ben Stassen

Forgatókönyv: Rob Sprackling, Johnny Smith

Zene: Ramin Djawadi

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...