Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyás szabadidő programok – nem csak kutyásoknak

Sikeresnek mondja Kollár Mihály, a Sportolj 6 lábon Egyesület vezetője, a február 23-án megrendezett terepfutás a Kakucs-Ring parkolójában. A “Havas Futam”-ra 300 fő nevezett, köztük 30 gyerek, akiknek ingyenes volt a részvétel. A kísérőkkel mintegy 600 fő látogatott el a rendezvényre.

Az idő nem volt túl kegyes, reggel -7C° és szeles idő volt, de ennek ellenére felkészülten, fűtött melegedősátorral, forró teával, zsíros kenyérrel várták a résztvevőket. A felnőttek 3,5 – 5 – 7 – 10 km-es távok közül választhattak, ki kutyával, ki kutya nélkül tette meg a vállalt kilométereket. A gyerekek 1000 métert futottak időre.

Ezen a rendezvényükön is jótékonykodtak: adományokat gyűjtöttek a solti Ágica Sérültállat Menedéke Alapítvány részére. Állatorvosi felügyeletet Dr. Rausch Ferenc, a helyszínbiztosítást az Újlengyel Polgárőrség (Oskó Tamás) látta el.

Ha lehetőség adódik, illetve megfelelő támogatottság esetén, jövőre ismét megrendezik a Havas Futamot. A szervezők kösztönetet mondanak a támogatóknak, segítőknek: Kakucs Önkormányzat (területfoglalás), Újhartyán Önkormányzat (padok, asztalok), Lovas István (Kakucs-Ring), Kratos Kft (aggregátor), Kingspan Kft. (melegedősátor), a VizslaKalandorok önkénteseinek és valamennyi segítőnek.

További szabadidős rendezvények, melyekről bővebb információ a www.sportolj6labon.hu oldalán található

2019. május 18. (szombat) Családi Tájékozódási Sportnap – Újlengyel.
Nevezési határidő április 10.

2019. július 6. (szombat) Futó Est – Újhartyán
Esti közösségi terepfutás, kapunyitás 18 órakor.
Nevezési határidő május 31.

2019. szeptember 14. (szombat) Ország Közepe Terepfutás /félmaraton/maraton/ultramaraton – Pusztavacs
2019. szeptember 15. (vasárnap) Ország Közepe Kutyás Terepfutás – Pusztavacs
Nevezési határidő augusztus 10.

A rendezvények nem csak kutyával látogathatók!

További részletek, információk és nevezés a www.sportolj6labon.hu oldalán.

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...