Saját KB bal
Saját KB jobb

Nyomoz a rendőrség az újlipótvárosi szögekkel átszúrt húsdarabok ügyében

Szögekkel, tűkkel átszúrt húsdarabokat szórt ki valaki egy budapesti parkban. Egy kutya már evett is belőle, az utolsó pillanatban mentették meg az életét. Ráadásul nemcsak az állatok vannak veszélyben, a játszótér mellett is találtak ilyen átszúrt húst. A rendőrség nyomozást indított. – adta hírül a hirado.hu.

Dühösek a kutyatulajdonosok Újlipótvárosban: az elmúlt hetekben szinte minden nap találtak a földön olyan virslit, kolbászt, vagy fasírt darabot, amit valaki tűvel szúrt át. A kutyák elleni támadások november végén kezdődtek a Wein János parkban. Ezekről a gazdik fotót is készítettek, amiket a közösségi médiában osztottak meg. Így figyelmeztették egymást a veszélyre.

kutyabarat kutyabarát kutya
Fotó: Facebook

Nem csak a kutyák vannak veszélyben a Wein János parkban. Tűkkel, szegekkel átszúrt falatokat találtak a játszótér közelében is. A négylábúak mellett a kisgyerekek is megsérülhetnek.

Az állatvédők tapasztalata szerint egyre több olyan eset van, amikor drasztikus módszerekkel próbálnak megszabadulni a kutyáktól azok, akik nehezen viselik a jelenlétüket. Ezeket az állatvédők rendszeresen jelzik a rendőrség felé. 

A hirado.hu összefoglalója itt megtekinthető

 

Forrás: hirado.hu

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...