Íme a Shiba inu, aki vagyonokat keres fesményeivel

Ezért is hasznos az internet! Ma azt is megtudhattuk, hogy egy Shiba inu jobb festő, mint mi, és ráadásul még vagyonokat is keres a festményeivel.

 

Ő Hunter, egy Kanadában élő, 5 éves Shiba inu, aki absztrakt festményeivel vagyonokat keres (jobban mondva – a gazdik), és akit már több ezer embert követ a közösségi platformokon. 

kutyabarat kutyabarát kutya

 – „A nagy házunk csupasz falaira  szerettünk volna művészi alkotásokat kitenni.” – mesélte Hunter gazdája Kenny Au. – „És mivel Hunter az életünk fontos része, úgy gondoltuk, hogy helyénvaló lenne, ha ő is készítene egy képet. Tanítgattuk neki, hogy tartsa az ecsetet, hogyan érintse meg az ecsettel a papírlapot, majd amikor már festéket is tettünk az ecsetre, az eredmény nagyon meglepő volt.”

kutyabarat kutyabarát kutya

Fura mód a kutya „rákattant” a festésre, szinte a napi rutinjába beépült, anélkül, hogy a gazdái erőltetnék. Egyszerűen imád „festeni”, ahogy gazdái mondják: megnyugtatja őt a festés.

Hunternek instagram oldalt is csináltak gazdái, sőt webshop-on keresztül értékesíteni kezdték a kutyai képeit, aminek hatalmas sikere van.

kutyabarat kutyabarát kutya

 

(Kutyabarát.hu)

Forrás és képek: boredpanda.com

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...