Saját KB bal
Saját KB jobb

Vakvezető kutyák Cupido szerepben

Claire Johnson és Mark Gaffey maga sem gondolta, hogy vakvezetői kutyáik barátsága megváltoztatja az életüket. A két gazdi egymásba szeretett és egybekeltek. – írja a borsonline.hu

Az 50 éves Claire Johnson és az 51 éves Mark Gaffey örökké hálásak lesznek kutyáiknak, Venice-nek és Roddnak. A pár 2012-ben találkozott először, miután ugyanazon az egyhetes tanfolyamon vett részt vakvezető kutyáival.

Mivel a két eb gyorsan összebarátkozott, az oktatás végén Johnson meghívta a hölgyet egy kávéra. Ezután még néhány alkalommal randevúztak, és fülig szerelmesek lettek egymásba. 2013-ban Valentin-napon a férfi egy vakvezető kutyákról szóló valóságshow kamerái előtt meg is kérte a nő kezét, majd a hétvégén örök hűséget esküdtek egymásnak.

Nem kétséges, a kutyáink hoztak össze minket. Ahogy Venice és Rodd összebarátkozott, úgy lettünk mi is lelki társak Markkal – mesélte Claire a Daily Mailnek. – Nélkülük talán soha nem ismerkedünk meg, pedig alig pár kilométerre laktunk egymástól.

Az egyhetes tanfolyamon a kutyáink mindig együtt játszottak, és mindenki azzal viccelődött, hogy az ebek után mi is egymásba szeretünk. Igazuk lett – mondta az újdonsült férj. Ezek után természetes, hogy a labrador-retrieverek vezették oltár elé a párt, és ők vitték a gyűrűket is.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: borsonline.hu

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...