A kutyát a saját ágyával és játékaival együtt adták vissza a menhelynek

Az, aki ilyen módszeresen összepakolja egykori „kedvence” életét, ágyát, játékait, az mondhatjuk, hogy nem hirtelen felindulásból cselekedett, hanem tudatosan és módszeresen végig gondolta, mit tesz. Wall-E is egy ilyen tulajdonostól került a menhelyre, ráadásul megrázó, hogy a gazdi ugyanígy, menhelyről fogadta korábban örökbe. Szerencsére szomorú története gyorsan szerető szívre talált.

 

 

Wall-E nem értette, mi rosszat tett: egész életével együtt felpakolták és kitették egy menhelynél. 2015-ben még szerető család vette körül, amikor hazavitték a menhelyről és elhalmozták jutalomfalatokkal és játékokkal.

Később, idén Wall-E-nak arra kellett rádöbbennie, hogy egész élete két szemeteszsákban elfér. A most hat éves kutya nem értette a helyzetet, de mégis visszaszállították az arizona-i menhelyre. Gazdája állítólag sírva búcsúzott tőle, ami sajnos nem sokat javított az eb helyzetén. A menhely dolgozói annyit tudtak, hogy a család élete megváltozott, így már nem tudták vállalni a kutyát. Nem volt idejük rá. Wall-E egyre csak ugatott a kennelben, megzavarodva a helyzettől, és attól, hogy megszabadultak tőle azok az emberek, akik korábban megígérték neki, hogy szeretni és óvni fogják.

Akárki érdeklődött iránta, nem látta meg benne a cuki, szeretnivaló ebet, hiszen teljesen magába fordult. A menhely dolgozói látták, hogy egy kis foglalkozás már nagyon boldoggá teheti az ebet, így új ötlettel álltak elő, és megosztották az interneten szomorú történetét. Azonnal több ember is jelezte: szívesen megismerkedne a kutyával. Lynn Lee is köztük volt, akit annyira megindított a történet, hogy azonnal el is ment a menhelyre.  

 

Elhozta saját kutyáját is, és a két eb annyira jól kijött egymással, hogy Wall-E már másnap útban volt egy jobb élet felé. Szerencsére Wall-E gyorsan hozzászokott új életéhez – és új ágyat is kapott.

 

 

Cikkajánló:

7 évet várt a 11 éves kutya a menhelyen – megfiatalodott új családjában

A menhelyi kutya beugrott egy futár autójába – nem is tehetett volna jobbat

Minden nap az iskola előtt várt a kutya, míg végre a kiszemelt tanár segített rajta

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...