Az IKEA egyik üzlete beengedte az áruházi nappalikba a kóbor kutyákat a hideg elől

Az IKEA egyik üzlete beengedte az áruházi nappalikba a kóbor kutyákat a hideg elől

2018 NOV 16  |  Hírek

Catania, Olaszország – Fantasztikus tette hajtottak végre az egyik IKEA bolt dolgozói. Messze túlhaladták munkaköri kötelességeiket azzal, hogy megnyitották az üzlet kapuit a kóbor kutyák előtt, hogy azok ne sérüljenek vagy fagyjanak meg a hidegben. A vásárlók reakciói pedig természetesen maximálisan visszaigazolták, hogy helyesen cselekedtek.

 

Az IKEA már korábban is bebizonyította elhivatottságát a jó ügyek iránt, elsőként alakított ki ún. felügyelt kutyaparkolókat bizonyos országokban, hogy a nagy melegben ne kelljen a kocsiban hagyni az ebeket vásárlás közben, valamint indított már örökbefogadó kampányt is otthontalan kiskedvencek reklámozásával otthonos környezetben.

Most megint hatalmasat léptek, és ezzel azok szívét is elnyerhetik, akik eddig ódzkodtak a bútoráruház óriástól. Aki mostanában, az egyre hűvösödő őszi napok egyikén a catania-i üzletükben járt, arra figyelhetett fel, hogy a nappaliknak berendezett áruház rész minden szegletében békésen és boldogan szundikáltak a négylábúak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vale.Ant (@valeria_antipatico) által megosztott bejegyzés,

Aug 23., 2018, időpont: 6:31 (PDT időzóna szerint)

Nem megszokott látvány, az biztos. Az IKEA üzleteinek nagy része már kutyabarát, tehát a problémamentes ebek elkísérhetik gazdájukat az áruházba, de ezek a kutyák azért voltak különlegesek, mert ők nem tartoztak senkihez. Helyi kóbor állatok, akik az üzlettől ajándékba kaptak egy kis ízelítőt az otthon melegéből – még ha átmenetileg is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daniele Nicolosi (@dako.photo) által megosztott bejegyzés,

Ahogy az egyik vásárló utánajárt, kiderítette, hogy az üzlet vezetősége és dolgozói döntöttek úgy, hogy az egyre romló időjárás miatt menedéket biztosítanak az otthontalan ebeknek. És ez még nem minden. A kutyák ételt is kaptak, no meg túláradó törődést a dolgozóktól és a vásárlóktól egyaránt. Sőt, valaki volt olyan szerencsés, hogy beleszeretett valaki az oda látogatók közül és örökbe is fogadta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Davide Finocchiaro (@davide_finocchiaro) által megosztott bejegyzés,

Az IKEA önmagát nem reklámozta kedvességével, azonban a hír futótűzként terjedt a melegszívű alkalmazottakról, rengetegen fotózták le és tették ki őket a közösségi oldalakra. A legtöbben úgy fogalmaztak a vásárlók közül, hogy egyszerűen érezhető volt az áruházban a kedvesség és a hatalmas boldogság, amit mindenki érzett a rászoruló kutyák látványától.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

noahromley (@noahromley) által megosztott bejegyzés,

A jóérzésű emberek remélik, hogy más üzletek is hasonlóan fognak gondolkodni, ha látnak egy pozitív példát maguk előtt. De ehhez nem csak az ajtót kell kinyitni, hanem a szívüket is.

 

Még több IKEA:

Az Ikea a menhelyi kutyák megmentéséért kampányol

IKEA kollekció kutyáknak és macskáknak

11 szuperül átalakított Ikea kutya bútor, amit mindenkinek ismernie kell

Egy kutyabarát előszobáért - tippek az IKEA-tól

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo
Fotók: instagram

Hozzászólás