Ha van álommeló, akkor óránként 100 dollárért kutyákkal játszani az

Figyelem! Dallas, Egyesült Államok – ha ilyen munkáról hallunk, nem is tűnik olyan messzinek az a hely. Ugyanis legszívesebben majdnem minden gazdi repülőre pattanna saját kedvencével, és irány a világ legjobb melója. Egy amerikai kutyabarát hely ugyanis óránként 100 dollárt fizet majd valakinek azért, hogy egész nap kutyákkal játsszon.  

 

Kacsának tűnik, de a hely, a Mutts Canine Cantina kutyabarát étterem, bár és állatpark meghirdette álmaink állását: azonban a lehető legjobb embert keresik. Kíváncsian fogjuk várni, hogy mit mondhatott az a jelentkező, akire majd a választásuk esik.

A „Puptern” néven elhíresült lehetőség valóban annyit ad és kér, amennyit már leírtunk: keresik a legjobb embert, aki egész nap szórakoztatja a négylábú népet, természetesen a felelősség vállalása mellett és nagyfokú hozzáértéssel – na meg jókedvvel.

November 12-éig lehet az állásra jelentkezni, mindössze annyi elvárásnak kell megfelelni, hogy az illető múljon el 18 éves a jelentkezésig, ne legyen állatszőr allergiája, és posztoljon a hely közösségi oldalára (@muttscantina Instagram oldal) valamilyen vidám fotót vagy videót, amivel meggyőzheti a vezetőséget, hogy ő a lehető legjobb választás.

A MUTTS Canine Cantina® amúgy egy franchise-ban működő kutya és gazdi paradicsom, egy saját kutyaparkkal rendelkező bár és étterem lánc, ami úgy néz ki, jól megy, ha óránként 100 dollárt (28,000 forint) fizetnek a következő kutyás alkalmazottuknak.

 

Ezek is szóba jöhetnének:

A 10 legjobb kutyás álommeló

Körbe utazhatod a Földet, és közben csak más kutyáira kell vigyáznod – álommeló

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: franchising.com

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...