Saját KB bal
Saját KB jobb

Ki lehet idén az Év Kutyabarát Szállodája?

Immáron ötödik éve rendezzük meg az Év kutyabarát helye kampányunkat, melyre nagy örömünkre évről évre egyre több kutyabarát szolgáltató és hely jelentkezik. Idén rekord mennyiségű jelentkezőnk van: összesen 135! Nagyon büszkék vagyunk minden résztvevőre, hiszen ezzel nem csak a felelős kutyatartás iránti elkötelezettségüket és a kutyák, illetve kutyás vendégek iránti szimpátiájukat fejezik ki, hanem jó ügyet támogatnak: a nevezési díjból a Noé Állatotthon védenceit, valamint a „Kakitündér nem létezik” felelős kutyatartásért kampányt is támogatják.

Az indulókat egyenként is folyamatosan bemutatjuk, mind a Facebook, mind az Instagram oldalunkon, hogy minél több kutyatartóhoz eljusson a híre, hogy kinél tud kellemes hangulatban elfogyasztani egy ebédet, kávét, finom süteményt, vagy akár eltölteni egy hétvégét kutyája társaságában, hol tud vásárolni kutyusával együtt, illetve milyen menő kutyabarát munkahelyek vannak Magyarországon. Mindemellett kategóriánként is bemutatjuk a résztvevőket, mert mindegyikre egytől egyig nagyon büszkék vagyunk, és hálásak, hogy kutyabarátságukat fennen és büszkén hirdetik, az Év kutyabarát helye kampányban való indulásukkal is!

Elsőként nézzük az Év Kutyabarát Szállodája címért indulókat!

1. Abbázia Country Club Nemesnép:

Az Abbázia évről évre bizonyítja kutyabarátságát és a kutyás vendégek iránti elkötelezettségét: 2014-ben a legtöbb szavazatot kapta az Év kutyabarát helye pályázaton szálloda kategóriában, 2015-ben zsűridíjas lett, majd 2016-ban ismét a legtöbb közönségszavazatot kapta. A csodás Őrségben várják a kutyásokat is autentikus programokkal, hagyományos őrségi ételekkel, és idén egy egyedülálló, úttörő kezdeményezéssel is kedveskedtek: saját medencéjük lett a kutyusoknak a szállodában!

Az Abbázia úttörő kezdeményezése: kutyamedence a szállodában

2. Alsóörs Marina Hotel:

A „Kutyabarát Balaton” tag Alsóörs Marina Hotel várja a Balaton szerelmeseit gyönyörű panorámával és kikötővel, kényelmes szobákkal és étteremmel. Itt a kedvenceinknek is kifogástalan vendéglátásban lesz részük, és nagyokat sétálhatunk a csodás kikötőben!

Alsóörs Marina Hotel

3. Aria Hotel Budapest:

Az Aria Hotel Budapest 2015 márciusában nyitotta meg kapuit a Library Hotel Collection tagjaként. És miért is ne lehetne egy luxus butik hotel kutyabarát? Az Aria Hotel Budapest is nyitott a kutyások felé! A hotel épületében található egyébként a díjnyertes High Note SkyBar is, mely egész évben nyitva tart lenyűgöző koktél- és barfood kínálattal, valamint lélegzetállító panorámával a városra és a Szent István Bazilikára.

Aria Hotel Budapest

4. Dráva Hotel Thermal Resort Harkány:

A 4 csillagos Dráva Hotel Thermal Resort az európai hírű gyógyfürdőhelyen Harkányban várja a kutyás vendégeit is. Kutyabarát szobákkal, ajándék jutalomfalattal,  egyéb extrákkal és kitüntetett vendégszeretettel várják a négylábúakat.

Dráva Hotel Harkány

5. Fenyves Yacht Club Hotel:

A „Kutyabarát Balaton” tag Fenyves Yacht Club Hotel Balatonfenyvesen, a térség legújabb és legmodernebb kikötőjében található. A gazdikat és kedvencüket az alsó szinten található 6 db kertkapcsolatos szoba, valamint a gyönyörű zöld park és kikötő várja.

Fenyves Yacht Club

6. Gotthard Therme Hotel & Conference:

A 4 csillagos hotel az Őrség kapujában, a magyar-osztrák-szlovén határok találkozásánál, a legnyugatibb magyar városban, Szentgotthárdon található. Külön kisállattal érkezők részére kialakított szobákkal, mediterrán hangulatú termálfürdővel, három ország gasztronómiáját bemutató konyhával, valamint változatos bel- és külföldi programkínálattal várják vendégeiket és négylábú kedvenceiket.

Gotthard Therme Szentgothárd

7. Hotel Sopron:

A Hotel Sopronban négycsillagos kényeztetést kap gazdi és kutya egyaránt. Pihenjetek együtt a gyönyörű Sopron belvárosában!  A Hotel Sopron évről évre bizonyítja a kutyabarátságát és elkötelezettségét a kutyások mellett: 2016-ban zsűri díjat kapott, tavaly pedig a Travelo.hu különdíját kapta meg az Év kutyabarát helye pályázaton, szálloda kategóriában.

Hotel Sopron

8.  Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa:

A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Hotel a híres Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő közvetlen szomszédságában fekszik. A kutyáknak külön szoba bekészítéssel kedveskednek érkezéskor. Etető-, itatótálka, saját fekhely és jutalomfalat várja őket, hogy kényelmesen teljen az ő pihenésük is, ahogy egy családtaghoz méltó.

Park Inn By Radisson Sárvár

9. Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa:

A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa a térség első nemzetközi lánchoz tartozó szállodája, amely a méltán híres Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő közvetlen szomszédságában található. Állatbarát szállodaként nagy örömmel látják azokat a vendégeket, akik kedvenceikkel együtt érkeznek, hogy együtt pihenjenek vagy fedezzék fel a környék látványosságait.

Park Inn By Radisson Zalakaros

10. Selfness Hotel Vadvirág:

Mátraszentimrén fogadja szeretettel a kutyás vendégeket a Selfness Hotel Vadvirág. Kutyák részére kijelölt szobákkal, kutyakosárral és egyéb extrákkal kedveskednek. A szálloda melletti erdő pedig nagy kalandozásokra csábít.

Selfness Hotel Vadvirág

11. Szépalma Hotel:

Tavaly a legtöbb szavazatot kapta a Szépalma Hotel az Év kutyabarát helye pályázaton, szálloda kategóriában. A Szépalma Hotel – az Esterházy család egykori ménesbirtokán a Magas-Bakony erdőségeiben, a Kőris-hegy szomszédságában található. A birtok és a környező erdő önmagukban is sok érdekes programot kínálnak, de a hotelben is tejes a kikapcsolódás gazdinak és kutyusnak egyaránt!

Hotel Szépalma

12. Tisza Balneum Hotel:

A Tisza Balneum Hotel a Tisza-tó partján található négycsillagos szálloda, ahol a vadregényes környezet számos izgalmas felfedeznivalót kínál a kutyáknak és gazdáiknak egyaránt. A szálloda örömmel fogadja a házi kedvenceket is, érkezéskor welcome jutalomfalattal kedveskedve nekik. A gyalog-és csónaktúrák, valamint a környékbeli látnivalók nem csak a vendégeknek, hanem a kutyáknak is felejthetetlen élményt nyújtanak.

Tisza Balneum

13. Tiszavirág Szeged:

A Tiszavirág Hotel, Szeged szívében található európai színvonalú boutique hotel. Kortárs műemlék, benne kávézó, étterem, bar, SPA és 12 szoba, Magyarországon egyedülálló építészeti megoldásokkal. És ebbe a különleges mégis nyugodt, otthonos környezetbe szívesen látják a kutyákat is.

Tiszavirág Szeged

Igazán széles és igényes a választék az Év kutyabarát szállodája címért! Elegáns hotelek és családias, barátságos szállodák egyaránt szerepelnek a jelentkezők között. Itt tudtok a kedvenc kutyabarát szállodátokra szavazni:

http://szavazas.kutyabarat.hu/szavazas/szalloda

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...