Örökbefogadó nap a 360Bar Budapest irodájában

Nem mindennapi helyszínen tart örökbefogadó napot a 360bár és a Zöld Sziget Állatmenhely. Október 7-én, vasárnap ugyanis a bárban, a belváros tetején várják az árva kutyák támogatóit és örökbefogadóit.

Mindig is büszkék voltunk arra, hogy négylábú vendégeink nálunk ugyanolyan bánásmódban részesülnek, mint kétlábú társaink. 🙂 

A bár egy óriás futtató, tele finomabbnál finomabb égből hulló falatokkal, szomjoltó tálkákkal, és újabban már műfüves fetrengő is várja a kutya hölgyeket/urakat, ahol egy laza hátravetődéssel hátukat megvakarhatják.

A kutyák iránti szeretetünket szeptemberben megfejeljük egy gyűjtéssel, amivel egy számunkra igen kedves menhelyet szeretnénk segíteni!

Hogy a bajba esett ebek sebei begyógyulhassanak, a tálkáik mindig tele legyenek, és a szükséges gyógyszereket is megkaphassák, minden, szeptemberben elfogyasztott limonádé után 100 Ft-ot a Zöld Sziget Állatmenhely részére ajánlunk fel!

Így amíg Ti, kétlábú barátaink a finom limonádékat élvezitek, addig az ember legjobb barátainak, a kutyáknak is segítő mancsot nyújthattok! 😉 

Szeptember zárultával, október első hétvégéjén pedig találkozhattok is az Alapítvány lakóival, sőt, az igazi szerencsések életre szóló barátságra lelhetnek majd, hiszen ezen a napon a Zöld Sziget Állatmenhely örökbefogadó napot tart majd Bárunkban!

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/389685571566432/

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...