A kutya elvitte egy körre gazdija kocsiját, és imádnivaló balesetet okozott

Senki sem tökéletes – bár a 13 éves Elvis közel áll hozzá. Amióta a labrador nem dolgozik segítő kutyaként, gazdija járó motornál és légkondicionálás mellett kint szokta hagyni az ismerős, megbízható parkolókban. Mire egyszer megjött a bevásárlásból, látta, hogy egy rendőr ”helyszínel” az autójánál, a kocsi pedig egyáltalán nem ott van, ahol hagyta. A rendőrök csak a boldogan lihegő kutyát találták a kormánynál. Szerencsére mindenki csak imádni tudta a helyzetet, még a sérült kocsi sofőrje is.

 

Ez az a helyzet, amikor egyszerűen senki nem tudott senkire haragudni. Bár természetesen a mi számunkra talán teljesen hihetetlen, hogy járó motorral hagyjunk egy autót valahol, de külföldön ez egy kicsit máshogy működik.

Elvist, a Kentucky-ban élő 13 éves labradort már nem engedik be a boltokba, mióta nem dolgozik segítő kutyaként. Elvis kölyökkorában került Paul Shearn-hez és családjához, és nem is lehetnének boldogabbak együtt. Mindig is kitűnő, imádnivaló kutya volt, így Paul mindig magával viszi, ahova csak teheti. A hétvégén is kirándulni indultak a férfi nagyapjának farmjára, hogy kempingezzenek egy kicsit, de útközben még megálltak a közeli zöldségesnél.  

Paul szólt neki, hogy ne csináljon semmi őrültséget, amíg beugrik a boltba, és járó motorral, hogy mehessen az autóban a légkondi, kint hagyta. – Miután kijöttem a boltból, látom, hogy egy rendőrautó halad el előttem. Ahogy elindultam a kocsim felé, rájöttem, hogy végig a rendőrautó után mentem, akkor láttam meg az autóm – meséli Paul. Bár minden autótól távolabb parkolt, kocsija most mégsem ott állt, ahol hagyta. Arrébb találta meg, egy másik autóba ütközve.

Teljesen össze voltam zavarodva. A rendőr rám nézett, és közölte, hogy a kutyám okozta a balesetet. – Mint utóbb rájött, Paul a műszerfalon felejtett egy adag zsírt, amivel nagyszülei sütőjét akarta bekenni, ezt szerette volna megszerezni magának Elvis, amikor is a sebességváltót sikerült „drive” üzemmódba tolnia.

Még a sérült autó tulajdonosának sem volt szíve haragudni senkire, főleg Elvisre nem, sőt, gyakorlatilag az egész társaság – beleértve a rendőröket is – hangosan hahotáztak. Szerencsére az okozott kár minimális volt, és Paulnak volt biztosítása. A bizonyítékok pedig mindenkinek csak saját kedvére készültek, hogy otthon elhiggyék nekik, mi történt valójában.

Természetesen az eset rosszabbul is végződhetett volna, de szerencsére senkinek nem esett baja, és így csak egy bájos kis nem mindennapi történet kerekedett belőle. Elvis cseppet sem szégyellte magát.

 

Imádjuk a világ fura kutyás történeteit:

A postamester nem volt hajlandó kiadni a kutya nevére érkező csomagot, csak miután az eb aláírta a szelvényt

Sok időbe telt, mire a menekülő munkás brigád felismerte, hogy a pit bull csak játszani akar velük

Letartóztatta a rendőrség a mopszot idegen kertekben való settenkedésért

Bocsánatkérő levelet írtak a postásnak a kutyák, akik ellopták az ebédjét

Szarvasüldözésért őrizetbe vett a rendőrség egy kutyát Kanadában

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...