Újjáélesztették, majd hordágyon, mentőautóval vitték állatorvoshoz a füstmérgezést kapott kutyát a mentősök

Megdöbbentő és egyben fantasztikus videó felvétel került ki az internetre az ohio-i tűzoltókról, akik épp visszahoztak az életbe egy égő házban ragadt négy éves pit bullt. A kutya nem mutatott életjeleket, így a hősök megkezdték az újjáélesztést. A tűzoltók utána sem hagyták magára a szerencsés ebet: ami a legcsodálatosabb, hogy hordágyon, tűzoltóautóban vitték orvoshoz.

 

Columbus, Ohio – Max, a négy éves pit bull csakis annak köszönheti az életét, hogy a tűzoltók nem ítélték kevésbé értékesnek az életét, mint egy emberét, sőt még fajtája miatt sem esett rosszabb megítélés alá.

Az egyik szomszéd, Todd Buccilla épp kijött a házából, hogy megnézze, mi történt. Akkor látta, hogy a mellette lévő házból füst és lángok csaptak fel, az elülső tornácon pedig egy kutya van.

Akkor kezdte el filmezni, hogy mi történik: látta, hogy a tűzoltók fáradhatatlanul dolgoztak azon, hogy a kutyát messzebbre tudják vinni az égő háztól. – Videózni kezdtem, ahogyan az újjáélesztést alkalmazzák az állaton. Pár perc elteltével látni lehetett, ahogy az eb magához tér. Addig nagyon is úgy tűnt, mint aki végleg elment. – nyilatkozta a szemtanú.

Amikor a tűzoltók megtalálták Max-et, akkor már nem volt tudatánál és légzése is szinte teljesen leállt. Szerencsére az ő esete happyend-el végződött, hála a hősöknek, hogy ugyanolyan értékesnek ítélték meg egy négylábú életét, mintha ember lett volna.

Nem volt elég, hogy visszahozták Max-et az életbe és adtak neki oxigént, ezután megható módon hordágyra helyezték és mentőautóval szállították sürgősen állatorvoshoz, ahol megnyugtatták és ellátták.

A szemtanú Todd nagyon hálás, hogy jó időben jó helyen lehetett, és megörökíthette ezt a csodálatos pillanatot. Az egész világ hálás az ilyen pillanatokért, mikor valaki bebizonyítja, hogy minden élet ugyanannyira számít.

 

A tűzoltók hősök:

Az önkéntes tűzoltók mentették le a hegyről a kutyát, aki elfáradt kirándulás közben

A kutya összecsókolta a tűzoltót, aki le akarta menteni a tetőről

Ideiglenesen a tűzoltók vették magukhoz a kutyát, aki az autóban ült, mikor gazdája lámpaoszlopnak ütközött

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: nbc4i
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...