Saját KB bal
Saját KB jobb

A kutyatáp gyártó cég olyan büszke a termékére, hogy emberi ételként tálalták fel pár tesztalanynak

Mondhatjuk, hogy szerencsére egyre több embert érdekel, hogy milyen ételt juttat be  a testébe. Miért ne lennénk ugyanilyen igényesek, ami kiskedvenceinket illeti? Az egyik kutyatáp gyártó cégpontosan ilyen magasságokba szeretne eljutni, ezért úgy tesztelte legjobb minőségű, friss húsból készült termékét, hogy 3 fogásos ebédet készített belőle teszt alanyoknak. Az eredmény? Ínycsiklandó volt…

 

Az elmúlt években azok a tápgyártó cégek kerültek előre a piaci versenyben, akik tökéletesen friss alapanyagokat használnak a termékeikhez, olyanokat, amelyek akár emberi fogasztásra is alkalmasak lennének.

Külföldön az egyik ilyen a Freshpet, aki hisz benne, hogy termékeik annyira finomak, hogy embereknek is lehetne belőle ételt készíteni. A cégnek elég merész marketingesei lehetnek, ugyanis kitalálták, hogy valóban ezt fogják tenni: szerveztek egy kísérletet, ahol hármas csoportoknak főztek 3-3 főételt. A menü csirke fajitas-ból, húsgolyós spagettiből és pásztorpitéből állt. Természetesen a fő összetevőjük a kutyakaja volt.

A résztvevők mindegyikének alá kellett írnia egy papírt, amelyben lemond minden lehetséges jogi következményről a forgatás után. Nem véletlenül: ugyanis azt vállalták, hogy az egész kísérlet miértjét nem ismerve vesznek részt benne.

Végülis nem okozott nekik hatalmas sokkot az eredmény, mikor megtudták: az általuk olyannyira megdicsért ételek kutyatápból készültek. A véleményük az eredmények után sem változtak: szerintük finomabb volt az étel, mint az iskolai konyhán vagy a mama főztje.

És egyébként ilyen is van: Foglalkozása: hivatásos kutyatáp-kóstoló

 

Ha többet akarsz tudni a kutyatápokról:

Szakkifejezések egyszerűen: Mi áll a kutyatápok címkéjén?

Veszélyes kutyatápok?

A kellemetlen szagok eredete, avagy valami bűzlik a kutyám körül

Kutyacsemege saját kezűleg

Alternatívák a kutyák táplálásában

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...