Az Irigy Hónaljmirigy vidám fiúi nagyon is komolyan gondolják: évek óta a Kutyákkal az Életért Alapítvány jószolgálati nagykövetei

Bár a csapat a fergeteges vidámságról és a vég nélküli mókázásról híres, azt már kevesebben tudják, hogy a fiúk évek óta a Kutyákkal az Életért Alapítvány jószolgálati nagykövetei. Az Irigy Hónaljmirigy vidám fiai örömmel fogadták a felkérést, így már három éve teljes mellszélességgel a mentőkutyák mellett állnak és soha nem felejtenek el kampányolni a szervezet megsegítése érdekében.

 

Az MMSZOSZ (Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetsége) jószolgálati nagykövetei ismét munkálkodtak! Legutóbb Mezőtúron óriási hangulat közepette, közel 2000 ember elött mutatták be a szövetség tagszervezetének Kutyákkal az Életért Mezőtúri Mentőkutyás csoportját.

Emellett a mentőkutyások és sok karitatív segítővel közösen az Irigy Hónaljmirigy zenekar az arra rászoruló gyerekek javára plüss figurákat is segített gyűjteni.

Molnár Imi, Sipos Peti, Varga Győző – a vicces csapat számos tagja maga is elhivatott kutyatartó, olykor még egy kicsit elvakult is: volt, hogy Molnár Imi összesen 24 állattal osztotta meg otthonát. Jelenleg is több mentett kutyája van. – Aki már nézett menhelyi kutya szemébe, azt nem tudom elmondani. – mesélte a Fem3-nak Molnár Imi.

Varga Győző a figyelemfelkeltő kampányokban is aktívan részt vesz. Tavaly például a kutyabarát.hu és a Bayer közös, szívférgességre épülő kampányában is szerepet vállalt.

– Kifejezetten törekszünk arra, és már nem csak az alapítványunkon belül, hanem a többi szervezet is hajlik arra, hogy a menhelyekről vagy bárhonnan egy befogadott vagy megunt kutyát magunkhoz véve, ha annak a képességei alkalmasak, akkor azt bizony bevonjuk a programba. – tette hozzá Szabó Gábor, a szövetség alelnöke.

Az MMSZOSZ vezetősége és az IHM tagjai korábban is megbeszéltek a nagyközönségnek szánt meglepetést: abban maradtak, hogy a 2018. május 20-ai siófoki nagykoncertjükön lehetőség lesz rá, hogy a Mirigy többi tagja is megkaphassa a Jószolgálati Nagyköveti kinevezéseket. 

A közönség számára ez egy váratlan fordulat volt, hisz a koncert közepén hirtelen egyen pólós mentőkutyások jelentek meg két mentőkutyával, kezükben piros keretes emlékplakettel és egy plüssállatkával. A több ezer ember mindenkit óriási tapssal fogadott.

A színpadon Orlik Zoltán, az MMSZOSZ elnöke megköszönte, hogy az Irigy Hónaljmirigy tagjai elfogadták a felkérést és a mentőkutyások mellé álltak, így hivatalosan is önkéntes életmentőkké válnak. 

Az emlékplakettek átadása után sor került a plüssállatkák átadására is, Orlik Zoltán elmondta: – A Mirigyes fiúk mellénk álltak és Mi is melléjük állunk. Nagyszerű cselekedet tőlük, hogy a rászoruló kisgyerekeknek plüss figurákat gyűjtenek a koncertjükön, így mi, Mentőkutyások is részt veszünk benne, hoztunk is 8 darabot, amit át szeretnénk adni. Nagyszerű érzés egy ilyen ügy mellé állni a fiúkkal együtt. –

 

Ezeket is ajánljuk:

Keresztes Ildikó: „Lizával együtt létezem!” Az énekesnő és Varga Győző szívférgesség szűrésen jártak kutyusukkal

A Dorko idén is összefogta a hírességeket

Jótékonysági divatbemutató örökbefogadható kutyákkal a kifutón

 

 

(kutyabarát.hu)

Koncert fotók: Lukács Mihály
MMSZOSZ Sajtóiroda
Sajtófotók: RedLemon Média
Forrás: Irigy Hónaljmirigy facebook
Fem3

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...