A kutya és az ő legjobb barátja a világon: a tégla

Sunny-t egész családjával az út szélen találta Ariana Smoak. Segítettek a kölyköknek és az anyukájuknak új otthont találni, Sunny-t pedig megtartották. Új otthonában volt egy szőnyeg, ami mindig felcsavarodott, így új gazdija egy téglát helyezett az egyik sarkára nehezéknek. Nem tudni, miért, de az eb halálosan beleszeretett a téglába, és azóta elválaszthatatlanul a legjobb barátok.

 

Ariana épp hazafelé autózott a munkából, amikor meglátott egy kutyát álldogálni az út szélén. Amikor félrehúzódott, hogy megnézze, szüksége van-e segítségre, azonnal egy csapat kölyök özönlött oda az ebhez, akiről kiderült, hogy az anyukájuk volt.

Az egész család koszos volt, tele volt élősködőkkel, így Ariana képtelen volt otthagyni őket. Az egész famíliát kocsiba tette, és hetekig gondoskodott róluk, pénzt gyűjtött az ellátásukra, és végül mindegyiküket sikeresen örökbe adta. Illetve majdnem mindegyiküket: az egyik kölyök ugyanis a „nyakukon maradt”.

Úgy gondolták, a dolog nem véletlen, ezért úgy döntöttek, hogy megtartják a kiskutyát, aki a Sunny nevet kapta. Az új családtag mindig mindenkivel barátságos volt, szerette a kutya játékokat is, de a legjobb barátja igencsak különlegesre sikeredett.

A házban volt egy szőnyeg, aminek a sarka állandóan felcsavarodott, így gazdija egy téglát tett oda nehezéknek. Sunny olyan szinten elkezdett kötődni a téglához, hogy szinte mindig egymás mellett voltak. Nyalogatta és vitte magával mindenhova.

A család azt hitte, hogy egyszer csak kinövi, de sosem tette. Amikor nagyobb lett, mindig azon pihentette a fejét, mint egy párnán: egyszerűen látszott rajta, hogy jó érzést okoz neki együtt lenni a tégladarabbal.

 

Mára Sunny már idősebb lett, de ugyanúgy szeret a tégla haverjával együtt lógni, lényegében „együtt nőttek fel.” A család már megszokta a látványt, és olyannak szeretik őket kettejüket együtt, amilyenek.

 

Jófej kutyák és jófej emberek:

A gazdi a legédesebb üzenetet írja a szomszédoknak idősödő mopsza üvöltése miatt

A korábban végletekig elhanyagolt kutya lett az autista fiú legjobb barátja – az év kutyája díjat is elnyerte

A kutyabarát kávézó nyugdíjas versenyagaraknak keres új otthont egy finom kávé mellett

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...