Megette a kutyát a krokodil, aki tíz éve idegesítette a hüllőt

Az elmúlt napokban számos megközelítéssel találkozhattunk a felkavaró történésekről: van, aki a krokodilt átkozza, van, aki a kutya gazdáját. A kis terrier egy évtizede hergelte a krokodilt, így nem volt meglepő, hogy az eb ilyen véget ért: a hatalmas hüllő megragadta és a vízbe vonszolta. A tulajdonos szerint nagy valószínűsége volt, hogy valami ilyesmi fog történni kedvencével.

 

Pippa hosszú évek óta kergeti, hergeli, ugatja és csipkedi Casey-t, a krokodilt, aki az Adelaide folyó partján lakik Ausztráliában. A turisták szemében igazi helyi szenzáció volt a pimasz kutya vakmerősége. Sokan hőstettnek minősítették tettét, mások szemében csak egy felelőtlen tulajdonos neveletlen kedvence volt, aki nem tisztelt más állatokat.

Kai Hansen nem messze lakik onnan, és rendszeresen eteti a hatalmas hüllőt, Pippának pedig mindig engedte, hogy kutyája azt csináljon, amit csak akar. 15 éve költözött ki a szabadba, hogy megszabaduljon a városi élettől, kedvence pedig valódi turista attrakció lett. Ez lett a végzete, ugyanis tíz hosszú év után Casey, a krokodil annyira besokallt az állat ingerlésétől, hogy hirtelen odafordult, elkapta a terriert majd szinte azonnal a vízbe vonszolta.

Figyelem! Megrázó tartalom!

A helyszínen lévők persze az eredeti mutatványt: a krokodil hergelését akarták videóra venni, így azonban sikerült Pippa utolsó perceit rögzíteni. Többen szinte sokkot kaptak a látottaktól, de Pippa gazdája ennél sokkal higgadtabban reagált. – Ez valami olyasmi volt, aminek megtörténésére nagy eséllyel lehetett számítani – fűzte hozzá szűkszavúan Mr. Hansen. Véleménye szerint szeretett kutyája azt a hibát követte el, hogy a krokodil fejét közelítette meg vészes közelségbe, és nem a farkát. Ő nem hibáztatja az állatot. – Nem csinált semmi rosszat, azt tette, amit egy krokodil tenni szokott. –

Az őt ért kritikákra csak annyit reagált, hogy nagyon szomorú kutyája halála miatt, de ilyenek a terrierek: Pippa mindent úgy csinált, hogy neki tetszett.

 

Cikkajánló:

Both Zoli: a vadállat befogó, akinek a szemében minden állat egyenlő

Terápiás kutyákkal nőttek fel a stresszes gepárdok

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: independent

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...