Az út közepén alvó részeg gazdáját védte hűséges kutyája a dühös autósoktól

A következő felvételekből is látszik: a hűség nem válogat. Lehetünk akármilyen rossz passzban – rossz pózban vagy épp mindkettőben alkohol gőzzel kiegészítve, ha kutyánk szeret bennünket, akkor így is szeret. Az út közepén szundikáló részeg férfi talán fel sem fogta, mennyire rossz helyen és mennyire édes társaságban pihengetett.

 

A sofőrök igencsak feldühödtek, mikor az utcát teljes szélességében elfoglalta egy férfi. Ott érte ugyanis a delírium, részegen aludt a kolumbiai úton. Már a rendőr is kiérkezett, de megoldani a helyzetet már nem volt olyan egyszerű, mint felmérni a problémát.

Azon kívül ugyanis, hogy a férfi ittas volt, volt egy kedves kísérője is, aki hű kutyája lévén nem engedte, hogy gazdájához bárki hozzá érjen.

A rendőr volt a legbátrabb a jelenlévők között, bár látva, hogy az eb mennyire komolyan veszi a hűség esküt, ő is csak egy fadarabbal a kezében merte megközelíteni a békésen pihenő férfit.

A kutya nyalogatva próbálta magához téríteni gazdiját, majd arcára és testére feküdt, hogy mindentől megvédje: nem félt oda-odaharapni is, hogy biztosan senki ne érintse meg.

A férfi végül sikeresen magához tért az ittas álomkórból. A róluk készült felvétel gyorsan bejárta a világot, és eléggé megosztotta az internet világát. Sokan a tulajdonos felelőtlenségét emelik ki, azt, hogy valakinek egyszerűen nem való kutya. De nagyon sok kutyás szívét mégis megmelengette a videó: hiszen a humorosságán túl láthatjuk benne, a kutya hűség mennyire nem függ sem személytől, sem helytől, sem állapottól. Ha szeretnek valakit, akkor őt minden körülmények között szeretik. Jó lenne néha emberként eltanulni ezt az érzést.

Sokan dicsérték az intézkedőket, hogy senki nem erőszakoskodott a kutyával, nem bántották, hiszen felismerték, hogy pusztán védeni akarta szeretett gazdiját.

 

Cikkajánló:

Négy kóbor kutya őrizte barátja holttestét a forgalmas úton, miután elütötték

Két napig a síneken maradt a hős kutya sérült barátjával, a vonat a fejük felett száguldott el

A tetszhalott kutya és a biciklis fergeteges esete

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: mirror

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...