Pit bullja segített a fiatal lánynak túlélni édesanyja öngyilkosságát

Beau, a pit bull nem igazán ismeri a személyes tér fogalmát. De gazdája nem igazán bánja, imád minden percet együtt tölteni szeretett kutyájával. Beau nehéz időszakban érkezett a lány életébe, akinek kedvenc kutyája után édesanyja halálával is meg kellett küzdenie. Most új segítsége van, aki szabályosan egyetlen pillanatra sem hagyja magára.

 

Kylie-t kiskorában arcon harapta a szomszéd kutyája, így sok lelki és fizikai sérülést kellett benne meggyógyítani az állatokkal szemben. Sokak számára furcsa volt, de a családnak akkor az állatrendőr azt javasolta, hogy fogadjanak örökbe egy bull típusú kutyát biztos helyről, aki segít túljutni a nehézségeken. Akkor vette magához a család Mojo-t, aki sok éven át fontos társuk volt, és megtanította őket arra, hogy a pit bullok fantasztikus családi kutyák tudnak lenni.

Kylie pár évvel később nagyon kemény időszakon ment keresztül: Mojo-t is elvesztették, majd a gimnázium első évét taposta, mikor édesanyja öngyilkosságot követett el. Akkor döntötték el, hogy ideje újra magukhoz venni egy kutyát, mert szükségük van az általuk nyújtott támogatásra. Ekkor érkezett az életükbe Beau.

A menhelyen ismerkedtek meg az ebbel, aki korábban Manhattan utcáin élt kóbor állatként. Soha nem volt előtte gazdája, így amikor Kylie-ék hazavitték, teljesen beleszeretett a családi életbe.

Beau napjainak minden percét Kylie-val és apukájával, Bill-el tölti. Még a levegőt is belélegezi, amit ők ketten kilélegeznek, annyira függője gazdijainak. Cuki kinézetét kissé távol ülő szemeitől és attól a mosolytól kapja, amely a nap 24 órájában ül az arcán.

Személyiségével visszacsempészte az életükbe a nevetést és a boldogságot – még azt is megérzi és segít, ha Kylie-nak rémálmai vannak. Ahogy a lány fogalmaz: Beau megmentette az életét, okot adott arra, hogy újra talpra álljon.

Rengetegen követik az interneten a csonkának egyáltalán nem nevezhető család hétköznapjait. Kylie azóta egy életvidám, boldog lány lett, és bár édesanyját soha nem kaphatja vissza, helyette kapott egy olyan élőlényt, aki legalább annyira és ugyanolyan önzetlenül szereti, mint anyukája tette valaha.

 

 

Ezek is tetszeni fognak:

Ismerd meg Cole-t, a világ legboldogabb mellső lábak nélküli kutyáját

Két hét alatt lakást váltott a család, hogy újra együtt lehessen kutyájukkal, akik miatt ki akarták lakoltatni őket

Az Egyesült Államok rendőrsége mostantól örökbe fogadott kutyákkal is dolgozni fog – főként pit bullokkal

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: pittie nation

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...