Ha nem látjuk, el sem hisszük, hogy létezik ennyire lusta kutya

Vannak kutyák, akik arról lettek híresek, hogy valami jót cselekedtek. Vannak kutyák, akik arról, hogy valami rosszat tettek. És vannak páran, akik arról, hogy az égegyadta világon semmit sem csinálnak. Hát ő is ilyen, reméljük, nem csak a gazdinak köszönhetően.

 

Argentínában, Rosario városában egyre többen ismerik a furcsa párt. Egy hölgy szokott sétálni egy kistestű, westie szerű kutyus társaságában, de nem akárhogyan. Az eb ugyanis soha egy lépést sem tesz. Egy húzható kiskocsiban tengeti idejét, amíg gazdája húzza maga után.

Evelyn Luna is az egyike azoknak, akik láthatták a szürreális jelenséget. Természetesen a fotókon kívül azonnal szóba elegyedtek a tulajdonossal. – Láttuk hátulról őket, és azonnal azt gondoltuk, biztos nagyon idős a kutyus vagy valamilyen mozgásbeli problémája van. Nagyon megsajnáltuk, és meg akartuk kérdezni, hogy mi a baj vele. –

De aztán jött a meglepő igazság: ahogy közelebb mentek, arra számítottak, hogy egy törékeny öreg állatot látnak majd, de erre a kutya kiugrott a kiskocsiból és körbe szaladgálva üdvözölte őket. – Sem idős nem volt, sem a mozgásával nem volt gond. – Ahogy gazdájától megtudták: az eb mindössze lusta. Nagyon nagyon lusta. És még büszkék is rá: a kiskocsin ugyanis a „Soy vago, y que” felirat állt, ami annyit tesz: „Lusta vagyok. Na és?”

A legtöbb kutya imádja a sétákat, a szabadságot és a friss levegőt, de ő nem. – Ez a kutya szép, szuper cuki, és a gazdája is egy nagyon kedves hölgy. Ő mesélte el, hogy kedvence sokkal jobban szereti a sétákat ebben a formában. Sokszor eszembe jutnak azóta is – meséli Evelyn.

Valószínűleg a fehér eb a világ egyik leglustább kutyája, passzivitása pedig most még nagyobb figyelmet kapott. Remélhetőleg valóban ő preferálja a mozgás teljes hiányát, és nem a gazdi furcsa akarata érvényesül.  Evelyn szerint az egész helyzet szép. Annyi állatot hanyagolnak el a világon, és itt van valaki, aki ennyire sokat törődik kedvencével, ez pedig mélyen gyökerező szeretetről árulkodik. Mi még nem döntöttük el, mit gondoljunk, hiszen valóban őrült nehéz elhinni, hogy létezik ennyire lusta eb…

 

Ezeket is ajánljuk:

Zseniális és kissé félrecsúszott kutya sétáltatások

Eltanácsolták a CIA-től, mert nem érdekelte a bombakeresés – kiképzője viszont beleszeretett

A 7 fő bűn, ahogy csak a kutyák tudják

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás:thedodo

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...