Saját KB bal
Saját KB jobb

A kóbor kutyák bosszút álltak, miután barátjukat felrúgta egy autós

Tarantino sem tudta volna jobban megrendezni a jelenetet, ahol pár kóbor kutya elégtételt vett egy férfin (illetve inkább annak autóján), aki nem sokkal korábban csúnyán belerúgott egy társukba. Összehívták hát a haverokat, és szétkapták a verdát.

A CCTC (China Central Television) értesülései szerint egy autótulajdonos durván megrúgott egy kóbor ebet Shijiazhuang városában egy parkolóban. A bántalmazott kutya azonban nem támadt vissza, a bosszúnak sokkal elegánsabb módját találta meg. Ehhez azonban kellett pár barátja segítsége.

A kutya elment, majd visszatért a haverokkal, és egyszerűen elkezdték szétkapni a férfi autóját. A fotókat egy járókelő készítette, ahol az látszik, hogy legalább három kutya éppen levezeti haragját a kocsin. A járókelő beszámolója szerint az ebek úgy aprították a járművet, hogy abban a lehető legnagyobb kárt tegyék.

A szőrös „vandálok” mindenhol rajta hagyták a névjegyüket a kocsin, figyelmeztetve emberüket, hogy ne merjen többet erőszakoskodni egy kóbor ebbel.

Sajnos azt már nem tudhatjuk, hogy az autó tulajdonosa hogyan reagált a vendettára, mindenesetre a világsajtó biztosította megértéséről a bosszú-bandát, mivel a jóérzésű emberek tisztában vannak vele, hogy a kutyáknak is vannak érzéseik, így azt is ki tudják fejezni, ha nem megfelelően bánunk velük. Hát, ez a csapat egészen kreatív módját választotta ennek!

 

(kutyabarát.hu)

Forrás és képek: thedodo

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...