Szendviccsel mentette meg a vérző kutyát a sztrádán

A houstoni férfi a rádióban hallotta, hogy veszélyben van egy sérült kutya az autópályán, és mivel úgyis arra volt dolga, úgy gondolta, megmenti. Az állatot kórházba vitte, de még nem tudni túléli-e a kalandot. – írja a borsonline.hu

Egy amerikai férfi éppen a péntek reggeli csúcsforgalomban haladt, mikor hallotta, a rádióban, hogy egy sérült kutyát kell kerülgetni az egyik sztrádán. Mivel Rickey Youngnak éppen arra akadt dolga, és úgy gondolta, akkor ő meg is menti az ebet – írja a NyDaily News.

Young meg is állt, mikor meglátta a kutyát, majd próbálta a kocsijába becsalogatni, de az állat megijedt és még inkább eltávolodott a férfitől. Ekkor egy szendvicset kapott elő a férfi, amire a kutya rámozdult, így el tudta csalogatni az autójához.

Miután állatkórházba került a jószág, kiderült, hogy több csontja is eltört, illetve belső vérzéssel is küzdött. Állapotáról egyelőre nincs további információ. Young tette pedig annak köszönhetően került nyilvánosságra, hogy az útellenőrző kamerák rögzítették a nemes cselekedetet.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 
Forrás: borsonline.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...