Saját KB bal
Saját KB jobb

Festi a bundájukat, körmüket, öltözteti őket és partikat ad szőrös gyerekeinek

A hölgy úgy döntött, hogy feláldozza az életét és annak lehetőségét, hogy saját gyermekei legyenek, mert inkább arra szeretne koncentrálni, hogy öt kutyájának tökéletes mamája legyen. Így minden idejét azzal töltheti, hogy öltözteti őket, színezgeti bundájukat, körmüket és partikat tart nekik. Csak egy kérdésünk van. De miéééééért?!

 

Stephanie 32 éves, és állat kozmetikusként dolgozik Georgia-ban. Szeptemberben tervez összeházasodni párjával, Christopher-el. Természetesen családja és kutyái oldalán képzeli el a nagy napot. A falkája öt kutyából áll: van benne cane corso, shi-tzu és jack russel terrier is. Ami közös bennük, az gazdájuk megszállottsága.

Sajnos nemrég elvesztette hatodik kutyáját, egy dobermannt, aki saját bevallása szerint igazi pink lady volt – jelentsen ez bármit kutyás vonatkozásban.

Nyugodtan kimondhatjuk: Stephanie gyerekként tekint kutyáira, abból is igencsak fura módot választ, hiszen, ha ezekbe a szituációkba gyerekeket helyettesítünk, akkor sem tűnik kevésbé extrémnek. Steph úgy gondolja, nincs ideje ember gyereket vállalni (nem tudjuk, kell-e bánkódni emiatt), mert minden figyelmét kutyái kapják (emiatt már lehet, hogy bánkódnunk kellene).

Rajtuk éli ki kozmetikusi szenvedélyét is: nem csak ápolja, nyírja szőrüket, de különböző egzotikus mintákra és színekre is festi őket. Úgy gondolja, a kutyák teste anyuci élő festővászna kreativitása kiéléséhez. – Akartam egy pink kutyát, így szereztem egy fehéret és csinálok belőle pinket. –  meséli. Most legutóbbi alkotásához az egyik my little pony-t vette alapul, azt mintázta meg kedvencén. Hogy miért, nem tudjuk. De pár óra múlva már megunta, így átalakította egy újabb alkotássá. Egy-egy ilyen munkát három napig, összesen 8 óráig tart megcsinálni. Érdekes lenne tudni, hogy a kutya mindeközben hogy érzi magát.

A hölgy azonnal és magabiztosan meg is válaszolja aggodalmainkat: tudja, hogy sokan kritizálják ezekért, de szerinte kutyái viszont élvezik: mert miután befejezi kutyája festését, az csóválja a farkát, mert azt gondolja, hogy ő lett a legszebb a világon.  

Természetesen ilyen kutyáknak ruhatárra is szüksége van, amiből nem hiányozhat a tütü szoknya és a swarovski kristály nyakörv sem. De mindemellett azért a mókára is figyel a mamájuk! Rendszeresen szervez nekik partikat… Mindannyian felöltöznek menő outfitbe, kifestik egymás körmeit, és megünneplik egymás szülinapját, vagy csak szimplán buliznak egy jót – amúgy emberek módjára, bár… ők… kutyák.

Az egyetlen, amit valóban el tudunk képzelni, hogy bejön az ebeknek, az a steak vacsora, amivel a mami a buli estékre készül. A partikról a hivatásos fotós sem marad el. Stephanie-t nem érdeklik a kritikusai, szerinte semmi kegyetlen és semmi meghökkentő nincs abban, ahogy kedvenceivel bánik. Azért mi egy kicsit rájuk kötnénk egy ugatást lefordító készüléket.

 

Ezek után érdemes egy kicsit utána olvasni:

Valóban kezdjük emberként kezelni a kutyákat?

A legszélsőségesebb gazdi típusok

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...