A lány a tudta nélkül örökbe fogadta azt a kutyát, akit családja 7 évvel korábban nem hagyott megtartani

Pennsylvania – Nicole Grimes szembetalálkozott egy örökbe fogadható kutyával az interneten. Megtetszett neki, mert nagyon emlékeztette arra a kutyára, akit 7 évvel azelőtt családja választott el tőle. Később összeállt a kép: a lány saját kutyáját fogadta örökbe.

 

Nicole 10 éves volt, mikor a nagymamája megajándékozta egy pomerániai – uszkár keverék kutyával, akit Chloe-nak nevezett el. Sülve – főve együtt voltak, nagyon szerették egymást.

Később sajnos Nicole édesapja munkahelyet kényszerült váltani, és olyan munkát kapott, amit otthonról kellett végeznie. Chloe azonban nagyon hangos volt, és Nicole apja nem tudott tőle dolgozni, így sajnos mennie kellett a családtól.

Nicole szíve szakadt meg akkor, amikor 14 évesen el kellett búcsúznia kedvencétől. Azóta 7 év telt el, és az interneten szembetalálkozott egy hirdetéssel, ahol egy idős keverék kutyusnak kerestek szerető otthont. Annyira emlékeztette rég elvesztett kutyájára, hogy elment vele találkozni. A 11 éves kutyát Chloe-ként mutatták be neki.

– Amikor kiderült, hogy így hívják, valami nagyon furát éreztem – meséli Nicole. – Amikor letették, azonnal odarohant hozzám és csak nyalta az arcom. Akkor már a szívem mélyén éreztem, hogy ő ugyanaz a kutya. – Később a kora és a mikrochip száma alapján bebizonyosodott, hogy az a Chloe valóban ugyanaz az eb, akitől Nicole 7 évvel korábban kénytelen volt megválni.

Chloe azóta szépen beilleszkedett régi – új otthonába. Már egy számmal kisebb, és fogai sem nagyon vannak, de újra ott van, ahol egész életében lennie kellett volna. Már a család újabb generációjának életében is részt vehet: Nicole kislányát is nagyon szereti.

 

Megható történeteink közül:

Csodálatos: 10 év után került haza gazdáihoz a kutya

Édesanya és lánya titokban egyszerre lepték meg egymást egy-egy kölyökkutyával

A szomorú kutya minden nap ellátogat patkány barátja sírjához a kertben

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: bbc
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...