A Jackass sztárja szerelembe esett egy perui kóbor kutyával, és csodálatos módon fogadta örökbe

A régóta nagy port kavart őrült fenegyerekek csapatának egyik tagja, Steve-O nem is gondolta volna, hogy Peruból már egy igaz baráttal fog hazatérni. Az eredeti terv mindössze az volt, hogy Dél-Amerikában megtanul hegyet mászni, ehhez pedig keres egy négylábú partnert. De az élet elintézte, hogy ennél valami sokkal jobb történjen. 

Steve-O egyike annak a legtöbbször vicces, néha veszélyes, és sokszor már gusztustalan kalandokat művelő tévés csapatnak, akik számos sorozatot, tévéfilmet gyártottak le Jackass néven. Tőle épp ezért cseppet sem meglepő, hogy egyszerűen elmegy Peruba, hogy egy kutyával hegyet másszon. A négylábú kiválasztására is megvolt a maga sajátos módszere: vett egy csomó kutyakaját, a markában tartva sétált Peru utcáin, és tesztelte, melyik kutya hogy viszonyul hozzá.

Az összes kutya megijedt tőle, elkerülte, gyanakvóan méregette. Azonban egyszer csak meglátott egy az utcán alvó ebet. Amint odament hozzá, a kóbor kutya felkelt, és barátságosan enni kezdett a kezében lévő kutyakajából.

Mivel azonban a kutyát nem vihette be az épületbe, ahova mennie kellett, így kint kellett hagynia a frissen megismert havert. Akkor Steve-O azt hitte, ennyi volt, nem látja többé.

Azonban még hátra volt egy újabb meglepetés: amikor később kijött egy étteremből, ott várta Wendy – így nevezte el az egyetlen kutyát, aki barátkozott vele, és Wendy-vel együtt ott várta még egy csomó másik kóbor kutya.

Mind szeretetre vágytak. – meséli Steve-O. – Mintha csak Wendy szólt volna nekik, hogy én jófej vagyok. – Mikor hazaindult, Wendy a nyomába eredt, és egészen a hotelig kísérte.

Steve-O még magán is meglepődött: a poén hirtelen átment teljesen megható sztoriba. Egy videóban mutatta be, mi történt ezután velük (a cikk végén megtalálod).

A komikus felcsempészte magával a hotelszobájába, de lebukott: a hotel ugyanis nem volt kutyabarát. A szálloda alkalmazottja kedvesen ugyan, de figyelmeztette, hogy nem viheti be az állatot – még akkor sem engedett, amikor Steve-O le akarta fizetni… Steve-O annyit tehetett, hogy kikönyörögte: legalább hadd fürdesse meg. A nem kutyabarát hotel dolgozója igencsak jó fej volt – talán bele sem gondolt, mivel jár egy kóbor kutya megfürdetése.

Végül Steve-O úgy határozott, hogy nem kockáztatja meg többet, hogy elveszítse Wendy-t, így szerzett egy sátrat, és a szálloda nyitott belső udvarán aludt a sátorban új kutyájával együtt.

Sőt, a sztár ezután sem viselkedett kevésbé felelős új gazdiként: másnap első dolga volt elvinni Wendy-t egy állatorvoshoz, ahol újra megfürdették, féregtelenítették, megkapta a szükséges oltásokat és parazita kezelést.

Wendy azóta végig kísérte új gazdáját a tervezett hegyi túrán, majd hazautazott az új, közös életük felé Los Angeles-be.

 

Ők is ultra jófejek:

A Walking Dead sztárja örökbe fogadással kampányol az örökbe fogadásért

John Stamos több sztárral és mentett kutyákkal hívja fel a figyelmet az örökbe fogadásra

Alin Delon kutyái mellett szeretne majd nyugodni

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: dailymail
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...