Az anyakutya újszülött kölykeivel megengedte, hogy egy kóbor macska is a házában adjon életet kiscicáinak

Amikor az anyakutya életet adott kölykeinek, egy férfi felállított egy kis búvóhelyet neki, hogy biztonságban el tudja látni újszülött kölykeit, és megvédje őket a hidegtől és az esőtől. Amikor visszament, hogy ellenőrizze, hogy vannak, elállt a szava a csodálkozástól. A kutyákon kívül már egy komplett kóbor cica család is a kis ház lakója lett.

A kutyus tavaly szeptember elsején hozta világra három kölykét, az anyacica pedig 7-én csatlakozott hozzá, és növelte a létszámot további négy kiscicával. A macska valószínűleg egy meleg, védett helyet keresett kölykei világra hozásához, amikor rátalált a házikóra. Az anyakutya pedig egyszerűen maga mellé fogadta.

Az a férfi készítette a videót róluk, aki a házat kihelyezte. Maga sem hitte el, amit látott, de abban pláne biztos volt, hogy más sem fogja elhinni neki, ami történt.

– Mennyire király! Az emberek azt fogják hinni, hogy hazudok! – mondja az általa készített videóban a férfi. – Bejött a házba szülni, senki nem tette oda őket. Szóval, most van három kölyökkutyánk és négy kölyökcicánk. A cicákat nem igazán tudom lefilmezni. De egyszerűen hihetetlen látni ezt. –

Egy komplett szülészeti osztály lett végül a kisházból. Segítettek egymásnak meleget teremteni, és összebújni a babáikkal. Nem irigykedtek, nem ártottak egymásnak. Tanulhatnánk tőlük!

 

Ők is mindent megtesznek babáikért:

Metrón szülte meg 9 kölykét egy kutya

3 kilométert gyalogolt a járni alig tudó anyakutya, hogy megmutassa, hol vannak a kölykei

Egy kutya három kölykét menti az elárasztott üregből

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: The dodo
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...