A kutya, akinek 10 millió követője van

A most nyolcéves kiskutyus ellenállhatatlan pofijának köszönheti sikerét. Na és persze annak, hogy a kozmetikus plüssállatosra nyírta összegubancolódott szőrzetét.

Bizonyára sokan ismeritek Boo-t, a pomerániai törpespiccet, aki mesebeli kinézete miatt milliókat szegez a monitorok elé. Pályafutása 2009. május 11-én indult, de sokáig nem figyeltek fel rá. Eleinte még kisoroszlános feje volt, aztán valami történt. Boo szőre annyira összegubancolódott, hogy a névtelenségbe burkolózó gazdája kénytelen volt lenyíratni. A kozmetikus azt mondta, kifésülni se lehet, ezért csinált belőle egy gömbfejű cukiságot.

Boo a hírességek lépcsőjén 2011-ben indult el, akkoriban Facebook-oldalának 1,5 millió lájkja volt. Mára ez a szám a tízmilliót is átlépte.

Boo egyébként egy örökbefogadott kutyus, jelenlegi gazdájához alig pár hónaposan került. De minek köszönheti népszerűségét egy kutyus, akinek a bemutatkozásában a regisztrálás óta ennyi szerepel: „A nevem Boo. Egy kutya vagyok. Az élet jó”?

Van saját márkája, róla és a társáról készített plüsskutyus, sőt, könyve is jelent meg. A feltett kérdésre a válasz nagyon egyszerű: a gazdi jókor volt jó helyen. Szépen, apránként építette fel spicce imidzsét, és bár számtalan Boo-hoz hasonló kutya flangál a világon, mégis ő az, akit mindenki ismer.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: vidget.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...