Saját KB bal
Saját KB jobb

A Disneyland 4 szállodáját tette kutyabaráttá a vendégek kedvéért

Ha eddig azt hittük, hogy ott nincs semmiféle varázslat, akkor nagyot tévedtünk. A Disneyland ugyanis bizalmat szavazott a kulturált kutyatartóknak, és mostantól 4 hotelébe beengedi a négylábúkat is, sőt, külön nekik összeállított Pluto-csomaggal várja őket. 

Az Egyesült Államokban hatalmas élménynek számít a Disneyland, de a távolságok és a kutyák miatt sokan nem jutnak el, hiszen annyit kellene egyedül lennie a blökinek, amíg a család mulat, hogy a család inkább nem mulatott. Eddig!

2017. október 15-e fordulópont a Disneyland életében, ugyanis mostantól területén a kijelölt hotelekben szeretettel látják a szőrös, négylábú vendégeket is, így az oda látogatóknak nem kell otthon hagyniuk őket.

A Disney's Port Orleans Riverside Resort, a Disney's Yacht Club Resort, a Disney's Art of Animation Resort, és a Cabins at Disney's Fort Wilderness Resort kitárta kapuit. Ráadásul külön mindegyik eb kap egy speciális Pluto-isten-hozott-csomagot, amikor a gazdájuk bejelentkezik valamelyik kutyabarát szállodába. A csomag tartalmaz tálat, fekhelyet, egy azonosításra alkalmas nyakörvet és néhány kaki zacsit.

Természetesen a Disney szépen megkérte a hozzájuk látogató kutyásokat, hogy csak jólnevelt, szocializált állatokkal látogassák a helyet, egyszóval valószínűleg mókust nem szabad majd kergetni, a tematikus parkokba valamint a Disney Springs-be (bevásárló- és szórakoztatóközpont) pedig még mindig csak a segítő kutyáknak van bejárásuk.

Nálunk is számos kellemes kezdeményezés van arra, hogy kutyánkkal minél több helyre bemehessünk, és közösen szerezzünk élményeket. Te is segíthetsz eldönteni, melyek idén a legjobb kutyabarát helyek Magyarországon. Itt megtalálsz minden részletet!

 

A négylábú szállodai alkalmazott a legjobb dolog, ami egy hotellel történhet

Egy floridai szálloda több mint 900 kutyát fogadott be a hurrikán alatt családjukkal együtt

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...