Saját KB bal
Saját KB jobb

A kóbor kutya belógott és elaludt a menyasszony fátylán a ceremónia alatt

Ez a pár megérdemelne egy érdemrendet a hozzáállásukért: az ember lánya általában igencsak nehezen viseli, ha valaki megzavarja az esküvőjét. Marília and Matheus lagziján nem egy ex-szerelem vagy egy részeg nagybácsi volt a ludas, hanem egy kóbor eb. A hívatlan vendég végül családtagként végezte.

Marília és Matheus Pieroni épp belekezdtek az esküvői ceremóniába Brazíliában, de a menyasszony helyett egy a vihar elől a sátorba menekülő kóbor kutya vonult az oltárhoz. A kutyát próbálták eltávolítani, ahogy az ifjú pár belépett a terembe, de amint belekezdtek az esküjükbe, az eb újra feltűnt a színen.

Lefeküdt, majd szépen elaludt a menyasszony fátylán. A legtöbb ara talán ekkor borult volna ki végleg, de Marília nem. Úgy kezelte a kóbor kutyát, mint egy különleges vendéget – hiszen az is volt.

Ahogy az este haladt előre, az ifjú pár kereste az új ismeretlen ismerősüket, de ő az éj leple alatt továbbállt. Úgy döntöttek, a kezükbe veszik az irányítást, ha már így hozta a sors, és az egész városra kiterjedő kutatást indítottak az esküvői szökevény után.

Egy hét aktív keresgélés után a pár végre híreket kapott a kutyáról. Megtalálták a négylábú meglepetés vendégüket, és akkor döntöttek.

A kóbor eb nevet kapott tőlük: Snoop nem csak az esküvőjüknek lett részese, de a családjuknak is. Megfürdették, és mostantól boldogan élnek, amíg meg nem haltak.

Úgy látszik, Snoop kiszagolta a megfelelő helyet a városban, vagy talán a szíve titkos vágya vonzotta a megfelelő helyre. Mindenesetre – hála a szuper jófej házaspárnak – megtalálta.

 

Még több esküvő:

Négylábú videósok – avagy egy esküvő kutyaszemmel

Esküvő kutyával? Igen!

Az amerikai futball játékos adományokat kért nászajándékba egy menhely javára

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: boredpanda
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...