Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyája mentette meg a fagyhaláltól a kisfiút

Tizennégy órát fagyoskodott odakint az az amerikai kisfiú, aki kutyasétáltatás közben tévedt el. – olvasható a blikk.hu-n

Dominic Jeffries (7) és kutyája, Coco sétálni indultak a hétvégén. A fiú édesanyja nyugodt volt, hiszen gyermeke ilyenkor mindig a közelben maradt. Most azonban Coco messzebbre vezette Dominicot, aki eltévedt az idegen terepen, és akárhogy próbálkozott, nem találta a haza vezető utat. Szép lassan rájuk köszöntött az éjszaka, a sötétben pedig esélytelen volt, hogy haza találjanak. Ezért Dominic letelepedett egy bokor tövében, átölelte a kutyát, és egymást melegítették órákon keresztül.

A gyerek jobban aggódott Cocóért, mint magáért, és egy ideig még a kabátját is a kutyára adta, mert érezte, hogy az állat fázik. Végül eloldozta a si-cu pórázát, remélve, hogy az állat rábukkan a haza vezető útra. A kutya azonban túl gyors volt, és eltűnt a szeme elől. A kisfiú még három órát töltött a hidegben teljesen egyedül, ráadásul a cipője és a zoknija teljesen átázott.

Dominicra – aki 14 órát töltött odakint – egy rendőr talált rá, akkorra ugyanis az egész város őt kereste. Szakértők szerint a gyerek nagy eséllyel megfagyott volna az éjjel, ha a kutyával nem melegítik egymást.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: Blikk.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...