Elindult a szavazás! – Tegyél róla, hogy a te kedvenc helyed nyerjen az Év Kutyabarát Helye Pályázaton

Elindult a szavazás! – Tegyél róla, hogy a te kedvenc helyed nyerjen az Év Kutyabarát Helye Pályázaton

2017 OKT 04  |  Hírek

Szerencsére egyre többen tekintünk társként kutyánkra. Szívesen megyünk együtt mindenhova, és leginkább olyan helyeket látogatunk, ahol kutyánk is szívesen látott vendég. Most megbecsülésünket máshogy is kifejezhetjük: mutassuk meg a világnak, melyek a legjobb kutyabarát helyek itthon!

Jó ideje felfigyeltek arra a rugalmas és innovatív vállalkozások, boltok, szolgáltatások, hogy kutyabarátnak lenni nem csak szimpatikus, de üzletileg is jövedelmező. Akik „kinyitották az ajtókat” a kutyák számára, azok egy kis változtatásnak, odafigyelésnek köszönhetően  nagy sikereket, pozitív visszajelzéseket értek el a kutyatartók körében.

A negyedik éve megrendezett „Az Év Kutyabarát helye” pályázat elsődleges célja, hogy még jobban megismertessük a gazdikkal az állatokra nyitott helyeket, valamint a kutyatulajdonosok segítségével elismerjük, megbecsüljük a vállalkozások kutyabarát hozzáállását.

A szavazás elindult, mostantól add le a voksod a legjobbakra – október 31-én 20 óráig van lehetőséged választani a pályázók közül!

A magyar kutyabarátok megismerkedhetnek az eddigi nyertesekkel, tesztelhetik az új pályázókat valamint még egy rövid ideig ajánlhatják a pályázati lehetőséget azoknak a kutyabarát helyeknek, akiket ők ismernek.

Nevezési határidőnket meghosszabbítottuk: október 4-én éjfélig még van lehetőség arra, hogy további kutyabarát helyek adják le a jelentkezésüket, és bemutassák kutyabarátságukat 2 millió felelős kutyatartónak.

 

A nevezési díjakról, a pályázat további részleteiről minden fontos részletet megtalálsz!

Ha létezik olyan, hogy „legkutyabarátabb hely”, akkor válaszd ki Te, melyik legyen az!

 

 

(Kutyabarát.hu)

Hozzászólás