Jótékonysági divatbemutató örökbefogadható kutyákkal a kifutón

Az állatok világnapja alkalmából Balázs Eszter Designer egy rendhagyó street fashion divatbemutatóval szeretné támogatni az Eszkuláp Egyesületet a rendezvényen befolyó adományokkal, de a program legfőbb célja, hogy az egyesület által pártfogolt, a kifutón bemutatott kutyusok szerető otthonra találjanak. 

Balázs Eszter média díjas Designer,aki 2016-ban és 2017- ben mutatta meg magát a nagyközönség előtt a budapesti Fashion Weeken, és a 2017-es bemutató eredményeként 2018-ban hazánkat képviselheti Londonban. Művészetére, alkotásaira a formabontás, a határok nélküliség, a klisék teljes hiánya, mégis az egyszerűség jellemző.

Karrierének ezen pontját 10 év kemény munka előzte meg, egyedülálló anyaként, külső segítség nélkül, rengeteg lemondással. Eszter élete során többször mentett állatokat és ezt most sem szeretné feladni. A rendezvény egyik üzenete az állatokkal szembeni emberséges bánásmód fontossága mellett valahol ez: „Mindenki képes elérni az álmait, ha tesz érte, és ha már úton vagyunk és figyelnek ránk, hatékonyabban tehetünk a jó ügyért.”

Ezen ügyhöz csatlakoztak, mint szervezők a Full Art Production, a fellépő zenekarok, Nyári Diána színésznő (konferanszié), a rendezvény befogadója az ELLÁTÓház, de még a ruhákat felvonultató modellek, a fotó és videó szolgáltató is. Természetesen mindenki non profit alapon vállalta a részvételt.

A rendezvényen rövid filmvetítéssel készülnek az adott állatvédő szervezet bemutatására, majd Balázs Eszter Designer Street Fashion bemutatója következik, ahol a modellek örökbefogadható kedvencekkel, kutyákkal vonulnak fel a kifutóra. Ezután három, különböző stílusú zenekar ad akusztikus koncertet (Köpönyegforgatók, Gébert-Ulbert akusztik feat Ferenczy András és a Cselescsávók).

 

 

(kutyabarátok.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...