Egy anyakutya három kölykét menti az elárasztott üregből

A kétségbeesett anyakutya kétségbeesetten próbálja a hatalmas esőzés után kimenteni a mélyedésben rekedt kölykeit. Mindegyiküket sikerül kihoznia, de egyikük nem lélegzik. Egy a helyszínen segítő embernek köszönhető, hogy gyors reakciójával sikerült megmenteni őt is. Figyelem, amolyan lélegzet visszafojtós – szívet melengető videó!

A videón látható, hogy egy ember is segít a zaklatott kutyának, amikor észreveszi, hogy a pocsolya valójában egy mély üreg bejárata, és bentről kölykök kétségbeesett hangja hallatszik ki. Igyekszik elmerni a vizet a mélyedés bejárata elől, hogy ne folyjon be több víz a kiskutyákhoz. Az anyakutya is segít az ásásban, de egyszer csak nem bírja tovább, és bepréseli magát a szűk lyukon. Idegfeszítő másodpercek után az egyik kölyökkel a szájában tér vissza.

Végül mindhárom kiskutyát sikerült a felszínre hoznia, de egyikük nem lélegzik. Hála az ismeretlen férfi lélekjelenlétének, aki gyors újraélesztést alkalmaz a kölykön, ő is magához tér egy idő után. Így újra együtt lehet a mama a három szerencséssel.

Újabb bizonyíték arra, milyen megható az ösztönük, ahogy gondolkodás és mérlegelés nélkül cselekszenek egymásért.

 

Csodálatos történeteinkből:

A kóbor kutya nem volt hajlandó elhagyni halott társát

Kipufogócsőbe szorult a kölyök – samponnal szedték ki

Metrón szülte meg 9 kölykét egy kutya

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: the dodo
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...