Saját KB bal
Saját KB jobb

Egy floridai szálloda több mint 900 kutyát fogadott be a hurrikán idejére családjukkal

Ahogy az Irma Hurrikán elérte Floridát, rengeteg család döntött úgy, hogy elhagyják otthonukat, és biztonságosabb helyre húzódnak, például hotelekbe. Sokuk háziállatukkal menekülnek a vihar elől. Akadt egy hely, aki annyira szívesen látta az állattal érkezőket, hogy mostanra közel 900 kiskedvenc vendégeskedik náluk. 

A Hyatt Regency Orlando Hotel mindig is állatbarát szállodaként hirdette magát, de ezt most eggyel magasabb szintre emelték: illetve sokkal magasabb szintre. 900 állatnak és a velük érkező családtagoknak nyújtanak menedéket a hurrikán elől. Eddig is jól kezelték a négylábúval érkező vendégeket, de azért most többet kellett szervezkedniük, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy több mint 4500 embert és több mint 900 kutyát tudtunk elszállásolni” – mondta Katie Satava, a Hyatt Regency Orlando marketing menedzsere.

„Mindig is állatbarát hely voltunk. Állattal érkező vendégeinknek csupán egy takarítási díjat számlázunk ki extra költségként, most ezt is harmadára csökkentettük, tekintettel a körülményekre. Vannak kiépített séta helyeink kutyák számára a hotel körül, de a hatalmas vihar és esőzés miatt ezt is át kellett helyeznünk, hogy a kedvencükkel kimenő emberek biztonságban legyenek kint is.”

Mindenki, aki ezt a hotelt választotta kutyájával, el volt ragadtatva a szálloda hozzáállásától. Az előcsarnokban több tucat ebbel találkozni, ahogy barátkoznak, játszanak egymással, és nekik legalább nem kell törődniük a kint tomboló katasztrófával. A vendégek úgy látják, a szálloda személyzete nem csak szolgáltatásként látja el lelkiismeretesen a négylábú vendégeket, de élvezik is a kényszerből kialakult helyzetet.

Floridában csakis ennek a hotelek, légitársaságok és lelkiismeretes önkéntesek részéről tanúsított hozzáállásnak köszönhető az, hogy sok ember nem kényszerül rá, hogy kedvencét hátra hagyva meneküljön.

 

Ezek is ide kapcsolódnak:

A repülőjárat kapitánya a fedélzeten menti az állatokat a Harvey hurrikán elől

Felnőttek, gyerekek tömegesen mentik az állatokat a hurrikán pusztításából

A kutyabarát rendőrfőnök letartóztatással fenyegeti azt, aki hátra hagyja a kutyáját

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: the dodo
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...