Saját KB bal
Saját KB jobb

Így talál újra egymásra az autóbalesetben megsérült férfi eltűnt kutyájával

Chance Patterson majdnem meghalt egy részeg sofőr miatt. Az első dolga mégis az volt, hogy vele utazó kutyái után érdeklődött. Sajnos egyik kedvence életét vesztette a balesetben, a másik kutyája pedig eltűnt. Azt hitte, mindegyiküket elvesztette, de nem sokkal később újra egymásra találtak.

Chance júliusban szenvedett súlyos autóbalesetet Colorado-ban. Amikor csak eszméleténél volt, azonnal kutyái után kezdett érdeklődni. Két kutyája, Carlitos, a német juhászkutya és Izzy, a pit bull vele volt a kocsiban az ütközéskor.

Egy teherautósofőr segített a szerencsétlenül járt 22 éves férfin, aki egyre csak azt kérdezte: „a kutyáim jól vannak?” Mivel a sofőr látta, hogy a balesetben megsérült csak ez számít, utánanézett a kocsiban utazó négylábúaknak. Sajnos már csak annyit tudott elárulni Chance-nek, hogy Carlitos életét vesztette a balesetben, Izzy-t pedig sehol sem találja.


Carlitos (balra) és Izzy (jobbra)

„Megkértem, hogy kezdje el keresni a kutyámat” – mondta Chance később. A mentők kivágták Chance-t az összeroncsolódott autójából, és azonnal kórházba szállították. Eltört a lába, több bordája, könyöke, mája megrepedt.

A közösség összefogott, hogy segítsenek Chance-nek megmaradt kutyáját megtalálni. Többen látták Izzy-t a baleset környékén, de senki nem tudta megközelíteni. Akárki közel ment hozzá, azonnal elrohant. 5 nappal a baleset után biciklistáktól kapott információk alapján egy keresőcsoport alakult.

Ahol Izzy és Carlitos sok időt töltött, a kutyanapközi egyik dolgozója is elment, hátha egy ismerős arc képes lesz megnyugtatni a rémült állatot. Így is lett, Izzy egyszerűen csak feltűnt a lány mögött, így meg tudták fogni. Azonnal felhívták a kórházban fekvő gazdit, aki zokogásban tört ki, mikor meghallotta a jó hírt.

„Nem találtam szavakat, olyan boldog voltam. Azt hittem, elvesztettem mindkét kutyámat.” – mesélte Chance.

A fiút egy hét után hazaengedték a kórházból. Izzy-t is kivizsgálták, és csodával határos módon csak egy kificamodott lábujj sérülést szerzett. Körülbelül még egy hetet kellett várniuk, hogy újra lássák egymást, amíg Chance kellően meg nem erősödött.

Izzy nagyon izgatott volt, hogy újra láthatja gazdáját. Egy barátjuknál maradnak, amíg a férfinek már nem lesz szüksége kerekesszékre. Chance előtt hosszú út áll, hogy mind fizikailag, mind lelkileg felépüljenek mindketten. Mindenesetre hálás, hogy legalább egyik kutyája mellette lehet.

Chance reméli, hogy a történetük, az átélt veszteségük elgondolkodtat másokat, mielőtt ittasan volánhoz ülnek.

 

Cikkajánló:

Megvan a kutya, akit gazdája mellől rúgtak le a villamosról

A kutya nem volt hajlandó elengedni sérült gazdáját

Több hét kórház után látta viszont lesoványodott gazdáját

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: today
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...