Saját KB bal
Saját KB jobb

Soha ne add fel!

Talán ez lehetne a legjobb üzenete ennek a videónak, holott Duncan csak éli kis életét úgy, ahogy születésétől fogva megszokta: két lábbal.

Duncan egy kölyök boxer kisfiú, aki súlyosan deformált hátsó lábakkal és medencecsonttal született. Sajnos a 12 hetes korában, hogy megmentsék hátsó lábait amputálni kellett. Szerencsére azonban egy igazi álomcsalád vigyáz rá már születése óta, akik mindent megtesznek érte, hogy boldog élete lehessen.

A gazdik ezért különböző terápiás kezelésekkel és rehabilitációs módszerekkel segítenek neki, mint például már a hazánkban is ismertté vált hidroterápiás kezeléssel, amely az egyik legjobb módja az ilyen helyzetben lévő kutyák életminőségének javítására. (bővebben a hidroterápiás kezelésekről itt olvashattok)

A kis boxer mit sem sejt egyébként „hiányosságáról”, vidáman és boldogan él családjával. Az alábbi videót Duncan gazdái készítették azzal a kiváló szándékkal, hogy mindenkit inspiráljanak, hogy mindeki lássa és tudja: soha nem szabad feladni, mert mindig van az életben második esély!

Gratulálunk nekik, Duncan pedig egy csoda!
 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...