Dog Beach Fest 2017

Tartalmas, élményekkel teli hétvégén vagyunk túl a Fonyódi Nyárral első ízben közösen szervezett Dog Beach Fest rendezvényünkkel. A péntektől vasárnapig tartó kutyás rendezvényre több száz kutyás is eljött, és vett részt a programokon.

A Dog Beach Fest rendezvényt a szervezők hagyományteremtő céllal rendezték meg Fonyódon, ahol két helyszínt is biztosított a város, hogy a kutyások és kutyáik jól érezhessék magukat.. A kikötő melletti Vigadó téren, amely a város egyik legfrekventáltabb része is, kaptak helyet a Kutyabarát.hu kiállító partnerei, akik már a nyitó napon, pénteken kínálták minőségi szolgáltatásaikat és portékáikat. 

Szombaton, a főnapon már színes programokkal is várták a látogatókat a szervezők. Az előadássorozatot Dr. Kádár Tamás állatorvos nyitotta, hasznos tanácsokat nyújtott a nyári, kutyákat érintő problémák, veszélyek és azok megelőzése kapcsán. Majd kutyakozmetika bemutató következett Vincze Tímea közreműködésével. Schventer Gyula, a TACDOG-tól a gyermek és kutya összeszoktatásának témájában adott hasznos tanácsokat.

Délután a Fonyódi Kutyás Fürdőhelyen folytatódtak a programok: kutya szépségverseny, ahol a Dog Beach fest királyát és királynőjét kerestük, majd interaktív kutyás bemutató volt Nyakas Gábor dog coach előadásában, melyet a Vigadó téren tovább fokozott egy másik bemutatóval. Majd frizbi bemutatót láthattak az odalátogatók.

Szombaton sok partnerünk részt vett a kutyás vásáron a Vigadó téren: Onlinekutyabolt, Sixfeet, BecoPets, Il CANE, Ebdecor – Dogistic Design, Platinum Natural, O dog design, Chilicord, Tacdog, Husse Somogy, My bulldog shop.

Vasárnap pedig partnereink mellett nagy örömünkre jelen volt a Siófoki Állatvédő Alapítvány is, kis pártfogoltjaikkal.

Köszönjük a részvételt mindenkinek, a rendezvényben való sok segítséget a Fonyódi Nyárnak, a Fonyódi kutyás fürdőhelynek, a Fonyód Médiának, valamint Posza Róbertnek és Kajetán Jácintnak.

Remek hangulatú hétvégét tudhatunk magunk mögött, találkozunk jövőre Veletek, ugyanitt!

További képeket a Fonyód Média oldalán találhattok, 1. album, 2. album.

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...